Тази неделя, 4 юни, точно в 20:00 ч. по bTV

...
Тази неделя, 4 юни, точно в 20:00 ч. по bTV
Коментари Харесай

Специалните епизоди на „Стани богат“ - „Въпрос на бъдеще“ започват на 4 юни от 20:00 ч. по bTV

Тази неделя, 4 юни, тъкмо в 20:00 ч. по bTV започва първото от общо осем специфични праймтайм издания на „ Стани богат “ под наслов - „ Въпрос на бъдеще “. Уникалният благотворителен план ще запознае феновете с осем огромни дела, отдадени на бъдещето на България. В тяхна поддръжка ще играят в тандем същински герои и известни персони, свързани с другите начинания, а огромната изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч. по bTV. Всяко от известните лица ще застане с името и престижа си в поддръжка на идеите за бъдещето.

В първия специфичен епизод на фокус ще бъде Българска хранителна банка - нейната благородна и екологична идея, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя ежедневно оказва помощ. В тимове по двама, които ще се състоят от един представител на организацията и една известна персона, за идеята ще играят обичаните български артисти - Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Всеки от тях с удоволствие, с голям хъс и неспокойствие, ще се впусне в предизвикването „ Стани богат “ – „ Въпрос на бъдеще “, с цел да завоюва със знанията си допустимо по-голяма сума в поддръжка на достойната идея.

В първото благотворително издание на играта, тази неделя от 20:00 ч., въпросите ще задава титулярният й водещ Михаил Билалов, който дава обещание, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави страсти, усмивки и адреналин.

В идващите специфични епизоди неговото място ще заемат разнообразни изключителни, знаещи и харизматични български персони, измежду които журналистът, странник и водещ Георги Милков, артистът Даниел Цочев, проф. Петър Стоянович и други. Всеки от тях ще придаде на играта с идея ново свежо въодушевление и ще внесе персоналния си почерк, омагьосване и хъс, а смислените два часа пред екрана ще се трансфорат в празник на знанието за цялото семейство.

Специалните епизоди на „ Стани богат “ ще се излъчват по bTV през юни и юли - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР