Тази неделя, 3 юни, до Лятна сцена в парк Борисова

...
Тази неделя, 3 юни, до Лятна сцена в парк Борисова
Коментари Харесай

Играй с приятели и се забавлявай в джага зоната на Gong.bg в Борисова градина тази неделя

Тази неделя, 3 юни, до Лятна сцена в парк Борисова градина в София спортният уебсайт Gong.bg кани всички футболни запалянковци да се забавляват, да поиграят с другари и да споделят удоволствието от играта в специфичната джага зона в парка. Ден след края на „ Турнир по джага на Gong.bg” с огромна премия билети за мач от Мондиал 2018, спортната територия ще бъде отворена от 10.00 до 18.00 ч. за всички, които желаят да поиграят джага, само че не са съумели да се запишат за присъединяване в конкуренцията.

За футболните почитатели и гости в джага зоната на Gong.bg ще има и специфични брандирани дарове. Запалянковците ще могат публично да „ загреят “ преди старта на най-очакваното спортно събитие това лято, а положителното въодушевление е обезпечено. В обособената зона на спортния уебсайт ще има и представител на Българската федерация по футбол на маса, който ще даде потребни препоръки и уроци на начинаещите в играта на джага.

Скоро всички почитатели на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специфичната страница, която екипът на Gong.bg ще приготви за Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят стратегия на мачовете, резултати, вести, любопитна информация, фотоси, видео и още други забавни материали, свързани с Мондиал 2018.

„ Турнир по джага на Gong.bg” се организира в границите на годишната самодейност „ България спортува 2018 “, която Gong.bg поддържа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР