Тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. зрителите на RING ...

Тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. зрителите на RING

Епичният сблъсък Флойд Мейуедър – Микуру Асакура – ексклузивно в ефира на RING и на VOYO

Тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. феновете на RING и клиентите на видео платформата VOYO ще станат директни очевидци на епичния конфликт сред Флойд Мейуедър и Микуру Асакура. В сцена на дуела ще се трансформира " Saitama Super Arena ", която събира над 36 000 фенове.

Това ще бъде четвърта сходна среща за непобедения на професионалния ринг Мейуедър (50-0), който разгласи отдръпването си през 2017 година До момента американецът се е изправял против кикбоксьора Теншин Насукава, ютубъра Логан Пол и някогашния си спаринг сътрудник Дон Муур.

29-годишният Асакура пък направи своя ММА дебют през 2012 година Шампион в категория " перо " и в лека категория на RINGS, той е в серия от две следващи победи. Общият му баланс е 16/3, а 8 от триумфите му са с нокуат. Японският спортист е съвсем чужд отвън родината си, само че в този момент получи опцията да се качи на ринга против една от суперзвездите на нашето време.

Не пропускайте срещата сред Флойд Мейуедър и Микуру Асакура - тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. в ефира на RING и онлайн на VOYO!

Източник: topsport.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg