Тази неделя (24 март) от 20:00 ч. по bTV Съни

...
Тази неделя (24 март) от 20:00 ч. по bTV Съни
Коментари Харесай

Нов герой влиза в популярен БГ сериал

Тази неделя (24 март) от 20:00 ч. по bTV " Съни бийч “ още веднъж ще се покаже като курорта на необятните благоприятни условия.

След грандиозния провал на проектите на Гомес (Бойко Кръстанов) да избави хотела в предния епизод, в този момент всичко още веднъж ще се нареди… единствено с цел да се обърка още веднъж. Гомес е съумял да убеди Италианеца да влага в покупката на различен хотел, а цената за този великодушен жест е Райна, която ще замине надалеч на запад, в китната Италия, дружно със своята нова половинка.

За да наложи на пазара и да вдигне посещаемостта в новия хотел, Ивон (Евелин Костова) ще провежда присъединяване на огромна звезда. Задача, която ще се окаже доста по-сложна, от колкото си показва. На хоризонта в " Съни бийч “ ще изгрее ексцентричният Певец (Стоян Дойчев) – музикант със подозрителен непряк бизнес. Неговите упоритости да " твори “ по Черноморието ще влязат в преден конфликт с тези на Художника (Стоян Радев).

Междувременно Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) ще преживеят буйна интимна вечер дружно, която може би ще постави завършек на разногласията им дали да имат бебе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР