Тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. в новия епизод

...
Тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. в новия епизод
Коментари Харесай

Дюкенс Назон, Невяна Владинова и Серхио Бускетс – тази неделя в Код Спорт по RING

Тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. в новия епизод на „ Код Спорт “ в ефира на RING следва среща с екзотичния нападател на ЦСКА Дюкенс Назон. „ Хаитянският звяр “ e окуражен да оправдае прякора си пред взискателната аудитория на „ армейците “ и да остави своя отпечатък върху историята на тима.

Поколенията в художествената гимнастика се сменят, само че триумфите остават – особено за „ Код Спорт “ ще приказва Невяна Владинова. След мощна кариера като състезателка на килима, тя влезе в дълбоките води на ръководството на обичания си спорт като вицепрезидент на родната федерация. А като дипломат на международното състезание в София устоя теста с „ отличен “.

В своята извънредна графа Христо Стоичков показва Серхио Бускетс. Какво е цялостен живот да останеш правилен на „ Барселона “ и да си измежду най-титулуваните играчи на планетата?

Има ли оптимизъм за националния ни тим по футбол в ерата на Младен Кръстаич? Какви усещания остави „ младата армия “ на новия селекционер след дуелите в Лигата на нациите? Специален коментар единствено в „ Код Спорт “ тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. по RING.

Седмица до едно от топ събитията в спортния календар на столицата – Софийския маратон. Какви изненади са подготвили уредниците тази година?

В рубриката „ Звезден рожденик “ тази седмица мястото е отредено за водача, който отвя конкуренцията във Формула 1 – Макс Верстапен.

Не пропускайте „ Код спорт “ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (2 октомври) от 12:00 ч. единствено по RING!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР