Тази неделя, 17-ти септември, от 10 до 16 часа, любителите

...
Тази неделя, 17-ти септември, от 10 до 16 часа, любителите
Коментари Харесай

Как се снима екшън сцена: Взрив на кола и зомбита vs. войници на специално събитие в Киноцентъра

Тази неделя, 17-ти септември, от 10 до 16 часа, феновете на екшън киното ще имат опция да влязат на снимачната площадка в Киноцентъра в Бояна, с цел да видят онлайн по какъв начин се приготвя и снима сцена от екшън филм.

Тренирани каскадьори ще потопят феновете във вълнуващи сюжети - гладиатори ще се изправят против познавач. елементи, морски пехотинци ще премерят сили против зомбита, а като за край – ще има гърмеж на същинска кола.

Специален посетител на събитието е Кийт Страндбърг - реномиран сценарист, работил в Холивуд, с над 30 години стаж в киното и екшън жанра.

Човек с голям брой ползи, с богат опит в каскадите и източните бойни изкуства, той има скъпи и забавни познания, които с наслада ще показа с публиката си. Един от най-известните му филми е “Няма място за оттегляне ” (No Retreat, No Surrender) - първият филм, с който изгрява звездата на Жан Клод ван Дам. В репертоара му попадат още доста заглавия, които са добре познати на почитателите на класическите екшъни от 80-те.



Кийт Страндбърг ще бъде заобиколен от българските студенти от своя майсторски клас по писане на сюжет, с които ще работи ден по-рано.

“Ако желаете да научите любопитни детайлности за това по какъв начин се основава екшън киното, по какъв начин се бият Брус Ли, Джеки Чан и Жан Клод ван Дам пред камерата, не изпускайте да дойдете на това премеждие с нас във кино студио “Ню Бояна ”, обръща се непосредствено към българските почитатели Кийт.

Побързайте, тъй като местата са стеснен брой. Билети в мрежата на eventim.bg.

Събитието е уместно за възпитаници, които могат с другари или със своите родители да отпразнуват началото на образователната година, както и за по-големите почитатели на класическите екшън филми. Деца до 9 години влизат гратис, а за учениците до 16 години има отстъпка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР