Тази неделя - 17 април в зала Сила Пловдив ще

...
Тази неделя - 17 април в зала Сила Пловдив ще
Коментари Харесай

Кикбоксът се завръща в Пловдив този уикенд с Plovdiv Open 2022 и рекордните 7 игрални полета

Тази неделя - 17 април в зала " Сила " Пловдив ще бъде хазаин на шампионат по кикбокс Plovdiv Open 2022. Първенството ще се организира в зала " Сила " и се провежда от пловдивския клуб Бултрас Файт Клуб и софийският Спортен Клуб Стар Тийм.

В конкуренцията ще вземат участие над 850 кикбоксьори от 20 клуба.

Турнирът в Пловдив ще включва дисциплините на татами - пойнтфатинг, лайт контакт и киклайт контакт, разпределени на рекордните за мероприятие в България 7 игрални полета.

В конкуренцията ще се включат състезатели от всички възрасти, като висока конкуренция ще има от най-малките деца 6-7 години до мъже и дами над 19 години.

Очакванията на уредниците от пловдивския Бултрас Файт Клуб и софийския Спортен Клуб Стар Тийм са да се получи същински кикбокс празник за всички участници и опция за развиване на спортистите в конкурентна среда.

През декември предходната година Bultras Fight Club провежда и Държавно състезание по кикбокс за Купата Бултрас, което беше първото огромно съревнование по кикбокс в Пловдив от над 6 години, а организацията на шампионата получи сериозен отзив в кикбокс средите.

Началото на борбите ще бъде на 17 април (неделя) от 9:00ч.

Входът за феновете ще бъде свободен.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР