Тази криза е многопластова, има много компоненти - основните са

...
Тази криза е многопластова, има много компоненти - основните са
Коментари Харесай

Президентът видя вероятност за политическа криза

" Тази рецесия е многопластова, има доста съставни елементи - главните са здравният, общественият, икономическият. Има възможност всички тези фактори да преминат и към политическа рецесия ".

Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев във връзка разпространяването на ковид. Той и вицепрезидентът Илияна Йотова поставиха цветя пред паметника на Незнайния войник във връзка 75 години от края на Втората международна война.

Радев напомни взаимното изказване на президентите на Съединени американски щати и на Русия и прикани за обединяване. ”Най-важното е да търсим това, което ни сплотява, тъй че да може да излезем по-силни, по-отговорни, по-сплотени за нашите граждани”, сподели президентът.

" В тези сложни дни за нас би трябвало да търсим не чертаенето на нови разграничителни линии, би трябвало да търсим нашия общ интерес. Няма полза сега ", добави той.

Той не пожела да разяснява в елементи признатите в петък на първо четене промени в Закона за здравето, с които се дава опция ограниченията против ковид да продължат да работят и след 13 май, когато завършва изключителното състояние.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР