Тази китайска пословица носеща щастие и добри новини след 96

...
Тази китайска пословица носеща щастие и добри новини след 96
Коментари Харесай

Магическа китайска пословица носи щастие и добри новини след 4 дни

Тази китайска поговорка носеща благополучие и положителни вести след 96 часа провокира огромен интерес и шерване от страна на наши читатели и взехме решение да ви я представим и тук. Ето защо става въпрос: С пари можеш да купиш къща, само че не и дом.
С пари можеш да купиш часовник,но не и време.
С пари можеш да купиш легло,но не и сън.
С пари можеш да купиш книга,но не и познание.
С пари можеш да купиш доктор,но не и здраве.
С пари можеш да купиш състояние,но не и почитание.
С пари можеш да купиш кръв,но не и живот.
С пари можеш да купиш секс,но не и обич.

Тази китайска поговорка носи благополучие. Тя потегля от Холандия. Тази поговорка обиколи 8 пъти света, в този момент е твой ред да имаш шанс, откакто един път си я получил, това не е смешка, твоят късмет ще пристигна по пощата или интернет. Изпрати по едно копие на хората, които в действителност имат потребност от шанс и не я задържай повече от 96 часа (4 дни). Константин я получил за пръв път през 1953г. И помолил секретарката си да направи 20 копия. След 9 часа спечелил 99 милиона от лотария в неговата страна. Карлос, служител получил същата поговорка,но не я изпратил – след няколко дни той изгубил работатат си. Няколко дни по къснопроменил отношението си, изпратил я и станал богат. През 1967г. Бруно получил същата поговорка, разсмял се, не я почел и след няколко дни синът му се разболял. После той потърсил пословицата, направил 20 копия ги разпратил. След 9 получил положителни новини-синът му бил здрав и непокътнат.

Преди да изминат 96 часа, ти би трябвало разпратиш пословицата. Твоят шанс ще пристигна до 4 дни, от момента, в който получиш пословицата, в случай че си склонен с ситуацията, изразено в нея. Това е истина. Тази поговорка ти е изпратена за шанс. Шансът най – след това ти е пред вратата. Изпрати 20 копия до познати и родственици. След ден ще имаш положителни вести!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР