Тази к*рва е виновна за всичко, не си сяда на

...
Тази к*рва е виновна за всичко, не си сяда на
Коментари Харесай

Бомба! Майката На Неделчо Най-Накрая Проговори, Но Вижте Само Кого Обвини За Касапницата! През Сълзи: Избиха Цялото Семейство Заради

" Тази к*рва е отговорна за всичко, не си сяда на задника, ами изневеряваше с този умопобъркан! Заради нея ги избиха до крайник, не серпантина да пустоства майката на покойника.

Влюбените младежи Нанси и Боби също бяха разграничени след гибелта си. Майката и бабата на 18-годишния юноша Стефана и Корнелия упорствали той да бъде положен до неговата обичана Нанси, само че желанието им не се изпълнило. Боби е единствената жертва на Горския, който бе изпратен в отворен ковчег. Роднините на Неделчо пък изрично отказали да вземат натрупа на половинката му Кети, защото я упреквали за касапницата в Нови Искър.

Неверни се оказаха слуховете, че никой не желае да урежда траурната гала на дамата. Бившият брачен партньор на Кети и татко на щерка й Нанси уредил поргребението й. Баба Елена също е била изпратена уместно. На съдбовния 13-и в Малашевските гробища в София бяха положени телата на 41-годишния Неделчо Юнаков и 19-годишния му наследник Георги.

Надупчените на сито от Горския татко и наследник бяха изпратени в затворени бели ковчези. На погребението се стекли над 100 души, разкриха източници на БЛИЦ. Неделчо и синът му са положени един до различен в прилежащи гробове. " Няма към този момент наслада за нас ", ридаеше неутешима почернената майка на Неделчо - Петранка, и не спираше да пустосва снаха си.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР