Тази жена е невероятна - колкото хората не я харесват,

...
Тази жена е невероятна - колкото хората не я харесват,
Коментари Харесай

Гнусно: Боряна Баташова оскверни паметта на Андрей Баташов и изхвърча като мръсно коте от "Денсинг старс"!

Тази жена е " невероятна " - колкото хората не я харесват, толкоз повече тя демонстрира, че е самовлюбена и нарцистична. Да, приказваме за Боряна Баташова, която обаче нощес получи подобаващ и здрав ритник в задницата, който я изхвърли от " Денсинг старс " още на старта.

Зрителите гласоподаваха и единомислещо пожелаха наглата Боряна да си тръгне, тъй като не могат да й гледат арогантната физиономия. Да не приказваме, че тя оскверни паметта на брачна половинка си - обичания артист Андрей Баташов.

Борянка си спомни пред камерите по какъв начин преди време с Андрей са взели участие дружно в първия сезон на формата у нас и по какъв начин тъкмо там са решили да се оженят. " Значи този формат ми носи шанс, може отново да ми се повтори същото ", изквича вдовицата, без да премисли какво приказва.

Разбира се, че тя има правото да се омъжи, в случай че желае и пет пъти още, само че да го изплюеш това в ефир, пред очите на всички, е меко казано цинично. Зрителите незабавно реагираха, а и й споделиха непосредствено, че въобще не е такава добра танцьорка, за каквато претендираше.

Тя твърдеше надуто, че нито едно придвижване не й било непознато и можела да направи всичко, а най-после даже не влезе като хората в темп.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР