Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате,

...
Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате,
Коментари Харесай

Четирима служители на шерифа на Лос Анджелис са намерени мъртви при очевидни самоубийства

Тази история разисква самоубийство. Ако вие или някой, който познавате, имате мисли за самоубийство, апелирам, свържете се с линията за самоубийства и рецесии на телефон 988 или 1-800-273-TALK (8255).

Служителите на реда откриха четирима от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис чиновници са мъртви в понеделник и вторник, в това, което чиновници разказват като несвързани самоубийства, съгласно голям брой отчети.

Смъртните случаи включват един пенсиониран член на LASD и трима сегашни членове за интервал от 24 часа, съгласно KTLA. Първите три жертви бяха открити в понеделник, като първата жертва беше открита мъртва към 10:30 сутринта във Валенсия; втори смъртен случай е открит в 12:53 часа. в Ланкастър; и трети смъртен случай е обявено в 17:40 часа. в ранчото Стивънсън. Детективите се отзоваха на четвъртата жертва във вторник към 7:30 сутринта в град Помона, заяви KTLA.

Л.А. Шерифът на окръга Робърт Луна сподели, че гибелта е раздрусала чиновниците на реда в целия щат.

„ Ние сме изумени да научим за тези смъртни случаи и това провокира талази от страсти в целия отдел, до момента в който се опитваме да се оправим със загубата освен на един, а на четирима обичани дейни и пенсионирани членове на фамилията на нашия отдел “, сподели Луна в изказване, изпратено по имейл до изхода.

Двама от жертвите от понеделник бяха разпознати от Los Angeles Times като деец от 25-годишна кариера Cmdr. Дарън Харис и пенсионираният сержант. Грег Ховланд.

„ По време на сложни времена като тези е значимо за личния състав, без значение от сан или позиция, да ревизира благосъстоянието на други сътрудници и другари “, сподели Луна в изказването си. „ Имам най-голяма угриженост за благосъстоянието на нашите чиновници и ние незабавно изследваме способи за понижаване на факторите на стрес на работното място, с цел да подпомогнем работата и персоналния живот на нашите чиновници. “

Шерифският отдел на Лос Анджелис не е разкрил публично самоличността на служителите на реда.

Fox News Digital се свърза с шерифския отдел на Лос Анджелис за спомагателни информация, само че отговор не е получен неотложно.

Кристина Кориа, пенсиониран служител на реда от Санта Моника, сподели пред FOX 11 Лос Анджелис, че поредицата от самоубийства, които управляващите не имат вяра, че са свързани, идва от правоохранителните органи като цяло се бори да се оправи с депресията, която постоянно произтича от компликацията на работата и други фактори.

„ Има толкоз доста офицери, които знам, че са говорили за осъществяване на самоубийство, че в никакъв случай не съм мислил от милиони години ще намерения за това или ще приказва за това “, сподели Кориа пред FOX 11.

Тя добави: „ Има толкоз доста офицери, които се борят със своята еднаквост, с финанси, с проблеми в връзките, с пристрастяване към болкоуспокояващи, пристрастяване към алкохола, каквото и да е. Има толкоз доста неща, които се случват, че нашите отдели не доближават задоволително до тях [борещите се офицери]. "

Борбите за първите реагиращи постоянно включват контузия от работата, неналичието на социална поддръжка, фамилни или финансови проблеми, пострадвания, които получават по време на работа, и възприятие на изоставеност след приемане на тези пострадвания, заяви FOX 11. Липсата на финансова отплата или поддръжка от висшестоящите, насилственото здравно пенсиониране и възприятието за изгубена еднаквост след пенсиониране също способстват.

Лора Линдер, създател на организацията с нестопанска цел Exclusively First Responders и тъща на някогашен офицер от LASD, който посегна на живота си, сподели, че ежедневните служебни отговорности също оказват въздействие върху благосъстоянието на чиновниците.

„ Това, което виждат всеки ден, ние даже не можем да си представим и те не могат да не мислят това, което виждат ", сподели Линдер.

Споменавайки четиримата служители на реда, които бяха открити мъртви тази седмица, Кориа добави: " Тъжно е, че тези служители на реда не получиха помощта, която съм сигурен, че желаеха и търсеха за. "

Според KTLA, LASD не има вяра, че смъртните случаи са свързани. Неговото Бюро за психически услуги и Отделът за пострадвания и опазване на здравето дават поддръжка и запаси на фамилиите на жертвите.

Шерифският отдел на окръг Лос Анджелис към момента се разтреперва от гибелта на заместник-шерифа Райън Клинкънбрумър, който беше съдбовен прострелян в Палмдейл в събота, 16 септември 2023 година Новобранец на шерифския отдел на окръг Лос Анджелис също умря през лятото.


Оригинален източник на публикация: Четирима шерифски служби на Лос Анджелис чиновници открити мъртви при явни самоубийства

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР