Тази история е пленителна и спираща дъха и ще ви

...
Тази история е пленителна и спираща дъха и ще ви
Коментари Харесай

Преди да умре от рак тя заръча на съпруга си да полива цветята в банята - 5 години по-късно той откри голямата тайна!

Тази история е пленителна и спираща дъха и ще ви накара да се замислите за силата на любовта и това по какъв начин тя въздейства на здравето.

През 2009-та година Федер Фитон от Южна Африка е покосена от подлата болест рак. След 5-годишна борба тялото й се предава и тя издъхва през ноември 2013 година на 69 години.

Любопитното обаче е, че преди да си отиде от този свят тя заръчала на брачна половинка си да полива цветята й в банята. Той, несъмнено, взима драговолно това предпочитание на обичаната си, само че едвам след 5 години научава шокиращата истина!

Мъжът бил доста горделив от обстоятелството, че цветята са били зелени от самото начало.

Но историята става още по-интересна, когато един ден взема решение да се реалокира и, несъмнено, да вземе цветята с него в новия дом. Когато взел саксията в ръцете си, осъзнал, че е поливал пет години пластмасови цветя.

Историята споделя неговата щерка Антония Никол, която е пожарникарка в Лондон. 

" Преди да почине майка ми, тя му даде строги инструкции да полива цветята в банята. Той, несъмнено, извърши нейното предпочитание и това го резервира жив. Когато баща научи, че полива изкуствени цветя беше толкоз занимателно, чувствахме, че тя още веднъж е измежду нас ", описа дъщерята.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР