Тази годината двамата отбелязаха годишнината от сватбата си разделени, за

...
Тази годината двамата отбелязаха годишнината от сватбата си разделени, за
Коментари Харесай

Петко Разтопи Сърцата На България С Това, Което Каза За Половинката Си Яна!

Тази годината двамата означиха годишнината от сватбата си разграничени, за първи път след пет години брак. Наскоро Петко самичък показа за хармонията във връзката си с Яна, а причина за това беше тяхната 5-та годишнина откогато са семейство.

„ Много добре знам какво изисквам от половинката и го получавам, само че го получавам на 110% “, съобщи предприемачът в къщата и добави, че постоянно е имал явен облик на дамата до себе си, а Яна се припокрива с него. Толкова, че като ги съпостави, „ нищо не излиза от контурите “, написа ХотАрена, цитирайки „ Уикенд “.

Всичко във връзката на Яна и Петко е идеално. „ Като стартираме от секса, та свършим до сандвича, който заран съм я помолил да ми направи “, безапелационен е Петко пред съквартирантите си от къщата. За тези 6 години, в които са дружно, двамата не са се карали нито един път. Няма вечер, в която да са си легнали ядосани и да са си обърнали тил. Имали са разлики, само че не стигали до пререкания.

Запознанство

Яна и Петко се срещат в „ Денсинг Старс “, където танцьорката беше негов треньор и сътрудник. Още през цялото време Димитров усеща, че Яна е дамата за него и прави всичко допустимо, с цел да я получи. „ Аз си пожелах още в самото начало Яна да бъде моя жена. Когато интуицията ми подсказа, че съм разкрил индивида, който съм търсил, направих всичко, с цел да го имам “, споделял е Петко.

Двамата усетили, че сред тях има химия, само че не бързали да й дадат късмет да прерасне в освен това. Нещата сред Петко и Яна потръгват, когато танцьорката поставя завършек на връзката си с Орлин Павлов.

Малко преди сватбата схващат, че Яна е бременна. Те са извънредно щастливи, че бебето е пристигнало тъкмо, когато са го желали. Днес двамата имат двама синове – Доминик и Ян.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР