Тази година всичко е различно. Работим предимно от къщи, забравихме

...
Тази година всичко е различно. Работим предимно от къщи, забравихме
Коментари Харесай

Най-подходящите в пандемията подаръци за Коледа и Нова година

Тази година всичко е друго. Работим най-вече от къщи, забравихме за празненства и излизане с другари, не си вървим на посетители с домашно подготвен кейк в ръце, описваме си вицове през видеочат, в сравнение с край масата.
Аналогично се промени и настройката ни за превозване на празниците и манталитетът ни на купувачи, изключително по време на празничния сезон, оповестява CNBC, представени от БГНЕС.
Пътуванията на дълги дистанции за посещаване на родственици са риск за здравето. Ето за какво доста хора ще прибегнат до изпращане на дарове по пощата, в сравнение с да ги връчат лино, сподели скорошно изследване.
Във време на обществено разграничаване, финансови усложнения и заплахата от болест с Covid-19, онлайн търсенето и статистиката за типовете покупки демонстрират, че купувачите търсят за празниците значими дарове - от персонализирани продукти до ръчно направени артикули.
Свасти Сарна, управител изследвания в " Pinterest ", сподели, че до момента в който пандемията лимитира проектите, хората влагат повече време и старания да създадат своите дарове и по-малки тържества специфични. Търсенията на „ персонализирани хрумвания за коледни дарове “ са се нараснали с 46% в съпоставяне със същия интервал на предходната година.
В скорошен отчет " Nielsen " предвижда, че покупките на дарове за дома и за готвене ще процъфтяват, изключително по време на празничния сезон. Това е по този начин, тъй като купувачите към този момент имат стеснен бюджет или желаят да лимитират пътуванията отвън дома. Ето за какво експертите предлагат сходни дарове като арт и занимание консумативи, миксери за коктейли и съоръжения за печене.
Най-препоръчвани обаче от движимостите лица са тъй наречените " дарове, които описват история ".
Сладкарската компания " Mondalez International " пусна нов уеб страница, в който клиентите могат да проектират сами и поръчват бисквити " Орео ", които могат да бъдат персонализирани с цветовете на обичан състезателен екип или фотография на член на фамилията. " Signet Jewelers ", която има търговски вериги, основани в молове, продава огърлици и други бижутерски аксесоари с истории, стоящи зад тях, които са предопределени да смекчат негативите по време на пандемията. Например сбирката, наречена „ По-близо дружно “ с дизайн от два преплетени овала, символизиращи потребността от съгласуваност при влюбените в това предизвикателно време. Клиентите могат и да персонализират своите бижута по избран метод, в това число да гравират пръстени или друго украшение със известие, което се отнася до пандемията.
" Etsy " пък има нова празнична акция, наречена „ Подаръкът както си го представяш “. В един от новите си телевизионни спотове баба и дядо отварят подарък с плюшена кукла, направена по този начин, че да наподобява на нарисувания автопортрет на дребния им внук. Във видеоразговор той им споделя да прегърнат неговото копие, до момента в който честват разграничени.
Сайтът за електронна търговия, който включва поръчки на ръчно направени артикули и други неповторими предмети, отбелязва 156% нарастване в търсенето на сходни персонализирани дарове в съпоставяне със същото време преди година. Така че, ето ви прелестна концепция да го посетите и да претворите личния си облик в сладостен плюшко, с цел да зарадвате този, на който липсвате.
Ваучерите за разнообразни услуги и приветствените картички са по-търсени от всеки път, споделя Дейна Исъм Джонсън, специалист по трендове и арбитър в спортното шоу за занаяти на NBC „ Making It. “ Според неотдавнашно изследване, точно ваучерите за СПА и разнообразни други пакети и услуги са преди всичко по желание на дарове за Коледа и Нова година.
Лично Дейна предлага като абстрактен подарък кутия за предписания, в която могат да се сложат лепкащите бележчици с предписания за готвене от мама.
В някои интернет уеб сайтове пък към този момент има подаръчни торбички или кутии с радостни надписи, свързани с ковид, като " Чорапки за карантина ", да вземем за пример.
„ Това е просто метод, по който можете да доставите обич “, споделя Дейна. „ Наблюдавах по какъв начин момиче разопакова един от нашите дарове преди няколко седмици и тя просто стартира да плаче. Да изненадаш някого с подарък, който не просто е сладостен или хубав, а отразява твоята лична психика или топло отношение към скъпия на сърцето ти негов адресат, това демонстрира просто, че е скъп за вас. Че не сте го не запомнили и участва във вашите мисли ".

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР