Тази година стана ясно, че има доста бременни звезди дами

...
Тази година стана ясно, че има доста бременни звезди дами
Коментари Харесай

Прекрасните българки, които очакват да станат майки

Тази година стана ясно, че има много бременни звезди дами в родината ни.

Съвсем скоро стана ясно, че водещата Петя Дикова е бременна за повторно. Малко откакто Александър, синът на Петя Дикова и Илиян Любомиров, навърши годинка, стана ясно, че ще бъде батко! Новината идва от профила във Фейсбук на гордия баща: 

" Винаги най-вече съм мечтал да имам свое огромно, сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се фантазия. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм ", написа той. 

Малкият Александър се роди на 22 април 2019 година Наскоро пък видяхме и фотоси от тържеството във връзка първия рожден ден на детенцето. 

Виж още:

Луиза Григорова е друга бременна БГ звезда. 

Двамата с Мартин чакат появяването на първото си общо дете. Макариев има по-голям наследник - Боби (на 10 години) от първия си брак, с който Луиза постоянно е твърдяла, че поддържа доста положителни връзки. 

Бременността се отразява отлично на Луиза. 

Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си при започване на май. Красивата актриса заяви подроностите към бременността си в Инстаграм.

" МОМЧЕ. В моето семейство има доста девойки и ние на смешка се назоваваме “Женското царство ”, за това взех решение да ви оповестя тази прелестна вест, дружно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме самообладание за появяването на дребния МЪЖ в нашето голямо  женско царство ”, гласи част от поста.

Виж още:

Талантливата певица Веси Бонева също заяви радостна вест във Facebook. 

„ Какво да ви споделя, като се изключи че щастието в мен към този момент е двойно! Животът закупи нов смисъл, всичко занапред следва! Изключително разчувствана съм, че тъкмо по този метод споделям с всички вас новината, че ще ставам майка! И на таткото, че написа толкоз красива и докосваща ария за мен “.

Почитателите на певицата я поздравиха в мненията, а тя от своя страна ги зарадва и с нещо друго – видео към най-новата ѝ ария „ Остани “. Аранжиментът на песента е дело на Светлин Къслев. 

Виж още:

Ася Капчикова е друга известна българка, която чака своята рожба. 

Да, вярно виждате, имам поради тъкмо тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един напълно нов и толкоз чист метод ", написа още Капчикова, като еднопосочно ни заяви, че чака близнаци! 

" Чувствам се същински привилигирована, благословена и допряна от Бог ", споделя тя.

" Това е моят миг на благополучие, моят рестарт. Душата ми е цялостна, животът ми е логичен! Стискайте ми палци ", приключва тя. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР