Тази година се навършват десет години от премиерата на The

...
Тази година се навършват десет години от премиерата на The
Коментари Харесай

The Last of Us със стабилни продажби

Тази година се навършват 10 години от премиерата на The Last of Us и Naughty Dog имат мотив за празнуване. Един създателите на студиото – Нийл Дръкман – посвети през вчерашния ден и специфична обява на юбилея, в която разкри, че двете игри са се продали общо в над 37 милиона копия. Това е удостоверение за триумфа на игрите, които до този миг са налични само за платформата на PlayStation. По-късно тази година първата игра излиза и за лични компютри с името The Last of Us Part 1.

Дръкман не оповестява цифрите поотделно за всяка една от игрите. За последно разяснение по отношение на продажбите на The Last of Us Part 2 получихме напролет на предходната година, когато стана ясно, че играта се е продала в тираж от 10 000 000 копия. За първата игра нещата не са напълно ясни, защото информация за продажбите на The Last of Us (PS3 и PS4 изданията) имахме през лятото на 2018, когато от Sny се похвалиха, че играта се е продала в тираж от 17 милиона копия, а съгласно анализатора Дейниъл Ахмад, до октомври 2019 тези бройки са се нараснали до 20 милиона продадени бройки. Играта за The Last of Us напълно не е завършила. Наскоро в интернет пространството се появи слух, че Naughty към този момент работят по трета игра. Скоро по-късно обаче се появи Нийл Дръкман, който съобщи, че е добре геймърите да не се предоверяват на всичко, което се появява в Мрежата. По-късно този месец започват и телевизионните серии по играта. Работата по тях се управлява от основателя на „ Чернобил “ Крейг Мазин и Дръкман, които са създатели на сюжета, а обособените епизоди ще бъдат режисирани с изключение на от Мазин и Дръкман и от имена от ранга на Джеръми Уеб (Elementary, Altered Carbon), Питър Хор (Daredevil), Ясмила Збанич („ Грбавица “) и други Заедно с това се чака излизането на мултиплейърно прекарване от света на играта, към което Дръкман споделя нов, непоказван до момента кадър. И несъмнено при започване на март чакаме премиерата на The Last of Us Part 1 в Steam, което сигурно ще завиши доста показаните тук числа от продажбите.

„ Бяха едни невероятнии 10 години и да знаем, че пътешествието на нашите герои е означавало толкоз доста за толкоз доста от вас трогва целия ни екип. Благодаря ви за поддръжката и признанието на работата, която нашия екип прави. Надяваме се, че ще продължите да ни следвате по пътя. Просто не забравяйте да си вземете тухла или бутилка. До идващия път, издръжте и оцелейте, Нийл “, написа Дръкман.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР