Тази година Сатурн е ретрограден от 22-ри май до 10-ти

...
Тази година Сатурн е ретрограден от 22-ри май до 10-ти
Коментари Харесай

Как действа ретроградния Сатурн на всяка зодия?

Тази година Сатурн е назадничав от 22-ри май до 10-ти октомври. Нека забележим по какъв начин това въздейства на всяка зодия: 

Овен:

Енергията на Сатурн естествено се сблъсква с вашата огнена природа. Докато сте дръзки и импулсивни, Сатурн търси ред и надзор. Този назадничав модел на Сатурн ще ви насърчи да поемате изчислени опасности при спонтанни решения. Намирането на конструкция ще ви помогне да продължите напред в живота, тъй че не отбягвайте забавянето, с цел да обмислите нещата, преди да вършиме съществени ходове. През това време може да желаете да избягвате разногласия с хора от вашето разширено семейство или общественост. Хората нормално са упорити и изправянето против тях по отношение на смяната на методите им може да не премине толкоз добре, колкото се надявахте.

Телец:

Няма да ви се бърка по време на пътуването на Сатурн обратно. Вашата кариерна мотивация ще заеме централно място, защото продължавате да следвате професионалните цели. Един източник на отчаяние може да пристигна от обстоятелството, че нещата ще се движат по-бавно от нормално. Тъй като Сатурн е владетелят на времето, от време на време можем да се усещаме по този начин, като че ли стоим неподвижни, до момента в който планетата се движи през ретрограда. За благополучие вашият знак схваща, че растежът лишава време. Останете фокусирани върху нещата, които се надявате да постигнете и може просто да излезете от тази ретрограда невредими.

Близнаци:

Подгответе се, прелестни Близнаци, защото тази ретроградна може да бъде много кармична за вас! По време на своето ретроградно придвижване Сатурн ще задейства бранша на вашата карта, който ръководи духовността и философията, което значи, че Вселената просто може да мисли, че е подобаващ миг да ви даде някои скъпи уроци. Да, от време на време може да се чувствате изпитани, само че всичко е в името на вашата персонална еволюция. Не забравяйте да се ускорите, да мислите положително и да отделите време за изчакване, когато сте съкрушени. Положителното е, че положителната карма ще получи и погашение, тъй че не забравяйте да извършите някои положителни каузи!

Рак:

По време на ретроградността на Сатурн ще имате към себе си красива галактическа сила, която може да помогне за персонална промяна. Подходящо време е да отделите няколко минути за размисъл, изключително когато става въпрос за проучване на вашите персонални убеждения и поведенчески модели. Може да се чувствате по този начин, като че ли се движите в кръг или обсебвате в избрани точки от тази ретрограда, само че единствено по този начин Вселената може да уточни къде би трябвало да настъпи смяна. Не се опасявайте да оставите хора или обстановки, които към този момент не ви служат, това единствено ще ви помогне да се почувствате по-обновени в последна сметка.

Лъв:

Тази ретрограда може да се почувства като тестване за връзките ви, само че се пробвайте да не падате духом. Може да се окажете, че се карате или спорите със значимите си други или сантиментални ползи повече от нормално и разликите ви може да се усещат по-очевидни от всеки път. Важното е да се научите по какъв начин да преминете през всеки спор, който поражда, когато става въпрос за сърдечни въпроси. Ако в края на деня не можете да намерите метод да се разберете, може би е време да продължите напред.

Дева:

Слушайте тялото си и обърнете внимание на здравето си тази ретроградна, прелестна Дева. Желанието ви да помогнете на другите може да стане поразително и вселената може да ви изведе във времето, в случай че не отделите някои тихи моменти за себе си. Независимо дали става въпрос за няколко минути уединение през целия работен ден или цяла нощ в себе си, не се чувствайте зле, като поставите целта на личните си потребности. Не забравяйте, че не сте положителни за никого, в случай че не сте в добра форма.

Везни:

Твоята креативност може да получи удар по време на тази ретрограда, да ви остави без ентусиазъм или като че ли ви е мъчно да се изразите. Да имате артистичен обект или занимание е значимо, само че може би не постоянно се чувствате супер стимулирани да се ангажирате с подобен. Ще бъде значимо да положите спомагателни старания, с цел да планирате време за извънкласно развлечение. Може да имате хрумвания за планове в мозъка си, само че в случай че не предприемете първите стъпки, с цел да ги премахнете, те може в никакъв случай да не се случат. През това време прибавете дисциплинираност към креативните си изкуства, с цел да не отпаднете изцяло от тях.

Скорпион:

Сатурн ще виси в бранша на вашата карта, който се занимава както с дома ви, по този начин и с майка ви по време на тази ретрограда. Така че, може да се окажете, че се занимавате с проблеми към единия или и двете. Ако сте отлагали ремонта към дома, може да откриете, че сте принудени да се справите с тях, до момента в който Сатурн се движи обратно в космоса. Междувременно репресираните проблеми с майка ви също могат да намерят своя път на повърхността. За да избегнете прекомерно трагични събития, следете положението на дома и уредите си и търсете способи да освободите всяка контузия на майката, с която сте се справяли.

Стрелец:

Знаем, че обичаш да си пишеш, само че се пробвай да не се замесваш с никакви драми или злословия по време на тази ретрограда. Сатурн обича да служи на кармата, когато хората са били немили и в случай че не си гледате езика, тази ретрограда може да се трансформира в урок за това по какъв начин думите могат да причинят вреди. Имайте поради, че нещата, които казвате, оказват въздействие върху метода, по който се гледа на вас и на тези, за които говорите. Останете свързани с вашия оптимизъм, добрина и позитивност – и би трябвало да преживеете тази ретроградна без произшествия!

Козирог:

Обикновено сте много виновни с парите, само че би било рационално да следите в допълнение финансите си по време на тази ретрограда. Избягвайте да се разпилявате тъкмо в този момент, защото може да срещнете някои непредвидени разноски, до момента в който Сатурн се търкаля обратно в небето. Може да желаете да преоцените вложенията и персоналните си разноски. Прегледайте месечните си такси и потърсете още повече способи, по които можете да спестите пари. Ако през това време ви се дължи покачване, то може да бъде избутано, до момента в който ретроградното изчезне, само че не забравяйте да поискате какво си струвате, когато пристигна време да увеличите заплатата си!
 Какво би трябвало да спреш да правиш до момента в който Сатурн е назадничав Какво би трябвало да спреш да правиш до момента в който Сатурн е назадничав
Ура! Космическият огън, който е Меркурий когато е назадничав, завърши. Но уви, би трябвало да ви осведомяваме, че още не сме излезли от иг...

Водолей:

С прекосяването на Сатурн към вашия знак ретроградно, това ще бъде доста персонално време за вас. Може да се сблъскате с някои сурови уроци, само че до момента в който сте подготвени да се поучите от тях и да се измененията, в дълготраен проект би трябвало да сте добре. Отделете малко време, с цел да преоцените целите си и да помислите къде желаете да се насочи животът ви. Ако сте избягвали работата, която отива за актуализиране на задачите, би било рационално да употребявате това време, с цел да ги включите, с цел да можете да живеете най-хубавия си живот в бъдеще!

Риби:

По време на тази ретрограда може да се изкушите да избягате от отговорностите си, само че в дълготраен проект това няма да ви бъде от изгода. Докато пътувате обратно в космоса, Сатурн ще се ангажира с региона на вашата карта, която ръководи подсъзнанието и нашето анулация. Нещата в действителност биха могли да стартират да се разпадат, в случай че пренебрегнете отговорностите си, тъй че ще бъде извънредно значимо да се управлявате добре. От друга страна, ще би трябвало да си осигурите задоволително място за успокоение и излекуване. Ще обработвате доста, тъй че не бъдете прекомерно сериозни към себе си и говорете с другата страна, когато имате потребност от комфорт.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР