Тази година със сигурност ще е вълнуваща за йорданския кралски

...
Тази година със сигурност ще е вълнуваща за йорданския кралски
Коментари Харесай

Вълнуваща седмица за кралица Рания

Тази година сигурно ще е вълнуваща за йорданския кралски двор. Задават се цели две сватби в фамилията на крал Абдула Втори и кралица Рания, за които беше обявено още в края на 2022 година
 Принц Хюсеин, принцеса Иман, принцеса Александра, принцеса Марта-Луизе - кралските сватби, които чакаме през 2023 година
Кралските сватби, които чакаме през 2023 година

Две от тях - в Йордания

На 1 юни престолонаследникът принц Хюсейн ще подписа брак с Раджуа ал Саиф, щерка на саудитски предприемач. Преди това обаче сестра му принцеса Иман ще се омъжи за годеника си.

И това ще се случи още тази седмица - съгласно формалното известие на йорданския кралски двор, Иман и Джамил Термиотис ще се венчаят на 12 март.

26-годишната принцеса и 28-годишният венецуелец от гръцки генезис се сгодиха на 6 юли 2022 година По мотив новината с датата на сватбата кралица Рания показа видео на формалния си профил в Instagram.

В него виждаме вълнуващи фрагменти от живота на Иман - от раждането й през 1996 година през първите й стъпки, моменти с татко й крал Абдула, както и крайчеца на булчинската рокля на Иман. " От мига, в който прегърнах момиченцето си, знаех, че животът ми няма да е същият ", написа тя. " След седмица тя ще е младоженка. Скъпа Иман, щастлива съм за теб и съм горда с всичко, което си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР