Тази година събитието по предаването на властта ще премине под

...
Тази година събитието по предаването на властта ще премине под
Коментари Харесай

Българският посланик в САЩ: Церемонията за смяна на властта ще е доста различна

Тази година събитието по предаването на властта ще премине под надпис " Обединена Америка ". Церемонията ще е много по друга поради пандемията и рестриктивните мерки, които тя постанова. Второ - поради невижданите ограничения за сигурност. Това съобщи в " Денят стартира " Н.Пр. Тихомир Стойчев - ексклузивен и пълномощен дипломат на България в Съединените щати.

Очакванията са, че тази година президентът Джо Байдън ще сложи главен акцент в обръщението си към обединяване на нацията. Всеки президент има за цел да остави мощно обръщение за историята, разяснява още Стойчев.

Той сподели още, че България ще продължи да надгражда върху постигнатото през отминалите години. Стартирахме стратегически разговор на най-високо ниво, двете страни подписаха пътна карта за съдействие в региона на защитата през идващите 10 години. Успешно продължава планът за рационализация на българските военновъздушни сили. Работи се по диверсификацията на източниците и маршрутите за доставка на природен газ, добави Тихомир Стойчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР