Тази година пролетта настъпи точно в 5:06 ч. сутринта на

...
Тази година пролетта настъпи точно в 5:06 ч. сутринта на
Коментари Харесай

Как да имаме идеален двор в 7 стъпки

Тази година пролетта настъпи тъкмо в 5:06 ч. сутринта на 20 март. За всеки, който има двор и градина обаче, пролетта е почнала още през януари. Навън може да вали сняг и температурите да са минусови, само че ние към този момент планираме какво да разчистим първо на открито, къде какво ще садим, по какъв начин ще подновим пътечките и ще създадем двора си място, където да прекарваме най-вече време през топлите месеци.

И ура! Пролетта към този момент е тук - време е да вкараме проектите си в деяние. Съвсем в точния момент, тъй като стартира, където може да открием хиляди оферти за дома и градината с до -50% отстъпка и 10 безлихвени вноски за артикули над 200 лева Избираме седем продукта, с които да реализираме фантазиите си в градината.

Стъпка 1: Косенето

Какво ни е належащо:
 Снимка 658567

Да окосиш двора е като да подготвиш платното, на което по-късно ще изрисуваш картината. Един съвет от нас: не трябва да изпускаме времето за първото косене на пролетната трева, тъй като по-късно ще ни е много по-трудно. С Einhell GC-EM 1000/30 няма да имаме проблем да окосим повърхност до 300 квадратни метра, а електромоторът с мощ 1000 W ни подсигурява съвършена морава и при по-гъста растителност. Косачката има тристепенно контролиране на височината на косене, както и 25-литров панер за трева.

Стъпка 2: Ревизия и корекция

Какво ни е належащо:
 Снимка 658568

Разхлабени болтове на навеса, разместени дъски на декинга на терасата, нови пейки за монтиране или други дребни задачки около повдигнатите лехи в градината. Пролетната проверка на двора неизбежно демонстрира належащи ремонти, които ще се случат най-лесно, в случай че имаме на разположение машина като Bosch Professional GSR 185 Li. 18-волтовата му батерия го прави подобаващ за всевъзможни действия - от завиване на винтове до използването му като бормашина. А безчетковият мотор го трансформира в на практика безконечен инструмент, който всеки занаятчия - домакински или професионален, би се радвал да има на разположение.

Стъпка 3: Инсталиране на парник

Какво ни е належащо:
 Снимка 658562

Някои хора избират да имат необятен двор, засят с райграс, в който просто да се разположат и да почиват цяло лято. Ние обаче не сме от тях - за нас съществуването на земя значи и зеленчукова градина. И когато сме в умерена климатична зона като нашата, няма по какъв начин да не разчитаме на оранжерия, която да направи плодоносния сезон малко по-дълъг. А като по този начин и по този начин ще вършим разсади, ще садим, поливаме и подхранваме, по-добре да си осигурим нещо комфортно като оранжерията Garden Star, дълга 8 и необятна 3 метра.

Стъпка 4: Подредба

Какво ни е належащо:
 Снимка 658564

Оранжерията може да е конфигурирана, само че къде да подредим всички формички с разсади, саксии, пликове с торове и компост, култивиран принадлежности? Един железен стелаж в никакъв случай не е непотребен, а Kovona Drumy е толкоз постоянен и елементарен за монтаж (с надеждна сглобка без потребност от винтове), че можем да го употребяваме и в килера. Пет рафта с товароносимост 130 кг и с широчина от метър ни дават премного повърхност за всичко належащо.

Стъпка 5: Удобство

Какво ни е належащо:
 Снимка 658563

Независимо дали живеем в къща, или в апартамент, дали разполагаме с градина и дървета за подкастряне, или високи тавани за завиване на крушки, една стълба в никакъв случай не е непотребна. Тази на MMS ни дава задоволително непоклатимост за всички належащи задания.

Стъпка 6: Функционално напредване из двора

Какво ни е належащо:
 Снимка 658566

Винаги сме харесвали добре завършени тревни площи, само че и задоволително комфортни пътеки сред тях, както и места, на които умерено и устойчиво да разположим масички със столове, шезлонги и дребни култивиран мебели. От опит считаме, че е добре тези зони в двора да бъдат с комфортна за задачата настилка. Като гранитогрес, подобаващ за външни условия с задоволително атрактивен тип - да вземем за пример ONYX Beige, чийто ярък цвят изпъква отлично сред зелените площи в градината.

Стъпка 7: Финални линии

Какво ни е належащо:
 Снимка 658565

Всеки схваща декорацията в дома и градината друго. За нас тя би трябвало да носи въодушевление и да радва децата. А какъв по-добър метод да реализираме последното от по този начин атрактивните LED лампи, които менят цветовете си и се ръководят благодарение на мобилно приложение? Бихме позиционирали тази на тавана на летния заслон, от който да следим всичко реализирано с нашия труд и фикция в двора.

Пролетната супер седмица е от 26 март до 1 април 2024 година във физическите магазини на Практикер, както и онлайн. Повече промоционални предложения има на.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР