Тази година производителят на аудио оборудване Bose представи AR очилата

...
Тази година производителят на аудио оборудване Bose представи AR очилата
Коментари Харесай

Bose създаде AR очила, които всъщност са слушалки


Тази година производителят на аудио съоръжение Bose показа AR очилата си Frames, от които разпрати 10 000 бройки на избрани хора за тест.

След дълго очакване, през вчерашния ден компанията отвори предварителните поръчки за Frames и би трябвало да признаем, че сме на ръба да си ги поръчаме.

 Снимка 393403

Очилата наподобяват много по-семпли от HoloLens да вземем за пример, като на пръв взор са напълно елементарни. Стъклата са затъмнени и могат да дават информация за предметите или мястото, на което се намираме, като даже се интегрират с GPS приложения.

В рамките са вградени представители и микрофон, посредством които можем да вършим позвънявания, да слушаме музика или да даваме нареждания на Siri и Гугъл Assistant.

Frames са оборудвани единствено с едно мултифункционално копче, което можем да използваме за разнообразни неща.

 Снимка 393405

Основното терзание на множеството почитатели на марката са отворените представители, които в избрани обстановки разрешават на близките да чуват музиката и диалозите ни.

От The Verge настояват, че Bose са свършили добра работа със звукоизолирането, само че към момента има какво да се желае.

 Снимка 393404

Доставките ще стартират през 2019 година, а цената на Frames е 199 $ - задоволително ниска, с цел да се изкушим да тестваме новата джаджа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР