Тази година, от 8 до 12 юни, ще се проведе

...
Тази година, от 8 до 12 юни, ще се проведе
Коментари Харесай

Цецо Елвиса открива 23 години Модна фиеста Албена

Тази година, от 8 до 12 юни, ще се организира най-голямото начин на живот събитие на лятото, 23 години “Модна фиеста Албена ”, в комплекс Албена. Цецо Елвиса се завръща на фиестата след 13 годишно неявяване. Преди това той се изявяваше главно по Северното черноморие, само че по-късно го размени с изяви в чужбина и Южното черноморие. Сега идва с нова ария „ Най-сладките неща “, ария за чистата младежка обич, за безвремието и романичните неща в живота. Автор на музиката е Ангел Дюлгеров, който работи с Любо Киров, Михаела Маринова, Лили Иванова и други наши музикални звезди. В песента се чува и гласът на Амалия, изпяла женските вокали на „ Мой свят “ на Сленг. „ Главен воин “ в клипа е ретрокадилакът на Цецо, модел от 1963 година, с който той гостува и на стилната фиеста в Албена през 2009 година.

Цветелин Атанасов или Цецо Елвиса е един от най-хубавите двойници в света на Елвис. Роден е на 18 август 1971 година във Велико Търново. Бил е на 8 години, когато родителите му донасят от Англия двоен албум с шлагери на Елвис Пресли, който се оказва предопределен за живота и кариерата му. Още от възпитаник той стартира да се прави на Краля на рока - Елвис и да пее неговите песни. Печели няколко състезанието за млади гении, само че огромният му триумф идва на интернационалния конкурс за двойници на Пресли през 1993 година, когато всред 200 участници го афишират за най-хубав млад двойник на великия реализатор, а персонално кметът на родния град на Елвис го удостоява със званието " Почетен жител на Топилоу, Мисисипи ". През 1994 година Атанасов остава в Америка и в продължение на шест години изнася там доста концерти. Включен е в енциклопедията " Кой кой е в музиката " в частта за известна музика, паралелно с Майкъл Джексън, Мадона, Шер и други международни звезди. Член е на американската музикална академия " Грами ".

Тази година на фиестата ще взе участие и дъщерята на Крум Савов, който няма потребност от показване. Един от най-известните спортни публицисти в България, а за какво не и най-хубавия, идва за следващ път на фистата, още веднъж, след 20 години, само че този път дружно с щерка си Катрин и красивата си брачна половинка Мая Савова. Крум ще бъде коментатор на надпреварата на групата на художниците против събирателен тим на останалата част от фиестата по плажен волейбол. Кой ще бъде победител, ще опише след фиестата Крум в неговото тв предаване. Дъщерята Катрин, която пее и танцува доста добре, ще танцува национални танци и ще дефилира на фиестата. Катрин съжалява, че нейният брат близнак, Крум Савов младши, не може да участва, само че той е първенец по тенис и тъкмо тогава са годишните му надпревари.

Дъщерята на Цецо Елвиса, която пее дружно с известния си татко, ще изпее обичаната си ария на сцената на Модна фиеста Албена.

Модната фиеста стана запазена марка на Албена и трансформира комплекса в лятна столица на модата, изкуствата и хубостта. До в този момент посетители на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун – Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, притежателят на фешън къща „ Хадаса ” Денис Смирнов, криейтив студиото на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер и други

Вечерта ще закрие топ моделката Стели Димитрова, която е печелила не един път състезанията за хубост. Някои от тези, с които се гордее най-вече са Мис топ лице на Варна, Мис Балчик и др.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР