Тази година месец март е особено вълнуващ за нас! На

...
Тази година месец март е особено вълнуващ за нас! На
Коментари Харесай

Edna.bg готви изненади за своя 10-и рожден ден!

Тази година месец март е изключително трогателен за нас!

На 8 март 2022 година ставаме на 10 години – време, задоволително за всяка от нас да се промени, трансформирайки се в дамата, която е през днешния ден.

Надяваме се, че през последното десетилетие сме били източник на забавление, разтуха и потребна информация за теб. Докато ти оказва помощ да посрещаш провокациите на това да бъдеш жена, Edna.bg досега е разгласила хиляди истории, препоръки, предписания и хороскопи. Но до момента в който през годините сме обменяли опит сред дами, време е да дадем думата на противоположния пол.

По случай юбилея на Edna.bg честваме цялостен месец, освен това в звездна компания! Подготвили сме срещи с 10 български мъже, които приказват за дами – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, до нещата, които биха желали ние, дамите, да чуваме по-често.

Тези 10 изявленията са нашите 10 любовни писма към всяка edna от нашите читателки, с които се надяваме да създадем и твоя месец по-ярък, занимателен и изпълнен с любов.

С тях желаеме да ти напомним, че може да си единствено Edna, само че си в действителност всичко!

Но подаръците ни не се изчерпват до тук! Продължавай да следиш Edna.bg, с цел да видиш и какви страхотни награди можеш да спечелиш този месец с обичайна ни игра по случай нашия рожден ден.

И с цел да не забравяш да се връщаш в уеб страницата, където през целия месец те чакат изненади, през този март можеш да свалиш уолпейпър за десктоп със специфичната празнична визия на Edna в няколко размера :,,,.

До скоро!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР