Тази година май е много специална за Никол Станкулова. Освен,

...
Тази година май е много специална за Никол Станкулова. Освен,
Коментари Харесай

Никол Станкулова мина под венчилото инкогнито

Тази година май е доста специфична за Никол Станкулова. Освен, че стана майка за повторно - в края на октомври, май към този момент публично е и в редиците на омъжените дами.

Както е известно бащата на децата й е предприемачът Теодор Минев, с който очевидно са създали загадка брачна гала, с цел да могат към този момент публично да се нарекат брачен партньор и брачна половинка.

Блондинката носи годежен пръстен на дясната си ръка, а на лявата има халка на безименния си пръст, написа " Уикенд " и по всичко наподобява, че най-вероятно е подписала на загадка гала в стеснен кръг, състоящ се само от родители и кумове.

Според изданието значимото събитие в живота й се е случило преди появяването на второто й дете. А от фотосите е видно, че годежният пръстен е грациозен и с дребен елмаз. Брачната халка също е цялата в нежни диамантени камъни. И двата пръстена костват десетки хиляди евро.

От обкръжението на синоптичката подшушват, че тази година Никол и богаташът Теодор Минев решили най-сетне да станат законно семейство.

Младежът бе измежду мечтаните родни ергени, само че напористата водеща на времето по Нова телевизия съумя да го омае и да го заведе пред олтара.

Припомняме, че през 2018 година Станкулова роди дребната Теа, която е кръстена на баща си. Докато беше бременна, Никол не разяснява нито един път обстоятелството, че чака първото си дете и не разгласява нито една фотография, на която да се вижда, че е " сложна ". Тя резервира в загадка и новината, че е станала майка и заяви радостната новина едвам седмица по-късно. Красавицата се върна на работа единствено няколко месеца след раждането и остави бебето си на грижите на детегледачка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР