Тази година Лидл ще отворим поне седем магазина в България,

...
Тази година Лидл ще отворим поне седем магазина в България,
Коментари Харесай

"Лидл" ще открие поне 7 магазина до края на годината

Тази година " Лидл " ще отворим най-малко седем магазина в България, осведоми " Капитал " като се базира на основния изпълнителен шеф на веригата Милена Драгийска.

На 22 април компанията откри в софийския квартал " Борово " собствен магазин, основан по нов модел за гъсто обитаеми градски региони. Той е на два етажа, има над 120 паркоместа, половината от които са в под земята паркинг, а комерсиалната част е ситуирана на 1300 кв.м. Вторият ще бъде на бул. " Черни връх " и Околовръстния път в столицата. Двата обекта са наоколо до обекти на веригата " Фантастико ".

През тази година " Лидл " ще влезе и в бившето кино " Европа палас " (известно и с по-старото си име " Димитър Благоев " ), на ул. " Алабин " в София. по изключение магазинът ще е с повърхност под 1000 кв. м, каквото е минималното условие за повърхност във веригата, тъй като в центъра на града такива пространства са необичайност.

След като по-рано тази година компанията откри магазин в Созопол, в този момент уголемява наличието си по Черноморието като стартира строителство на обект на ул. " Битоля " във Варна - на мястото на някогашен обект на " Пикадили ". Предвидени са обекти и в Пловдив.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР