Тази година July Morning ще бъде отбелязан с тридневен фестивал

...
Тази година July Morning ще бъде отбелязан с тридневен фестивал
Коментари Харесай

Тридневен фестивал с нулев отпадък за July Morning на плаж Камчия

Тази година July Morning ще бъде маркиран с тридневен фестивал на плажа, при устието на река Камчия от посетителите на четвъртото издание на Ritual Gatherings. Фестивалът ще приложи редица ограничения за запазване на местоположението – разчистване на плажа 25 юни, лекции и полемики с специалисти еколози, разделно събиране на боклуци и информация за запазване на плажната линия и типичната за местността бяла дюна.

Програмата включва многообразие от музикални стилове и международни имена, като една от най-популярните диско групи през последните 20 години Crazy P, французинът Traumer, S.A.M., DJ Holographic и номинираният за Grammy шведски продуцент Axel Boman. Локалната сцена ще бъде показана от едни от най-интересните актьори у нас – The Foreigners – създатели на фестивала, Garo, Stephen Popov, Ilko, Selector Stiliyan и доста други. В по-ранните часове в трите вечери, ще се включат и лайв банди, като Trombobby & C-mo и Единствените им другари, Ropotamo Live и Иван Шопов ft. Nikobo. Фестивалът има и богата дневна стратегия - галерия модерно българско изкуство на плажа, полемики, работилници за духовни практики, хранене, йога и занимания за деца.

Ritual Gatherings сплотява сили с най-голямото варненско събитие за вкусна храна и кулинария – Улицата на готвачите, а част от нея ще се придвижи на крайбрежната алея на плаж Камчия, на чело с началник Филип Спасов. Няма да се употребява еднократна пластмаса, чаши и принадлежности са предоставени от Консуматив, чиито артикули са от напълно компостируеми и рециклирани материали.

Ritual Gatherings започва на 30 юни, като съблюдава традицията да постави начало на тридневното прекарване с Ритуална Вечеря, която тази година ще се настани сред устието на река Камчия, морето и бялата дюна. Главни готвачи на особено направеното меню са началник Филип Спасов и началник Владислав Пенов от ресторант Космос.

Специална холограмна апаратура от 7 цветя с човешки размери, конфигурирани на плажа и предоставени от MP-Studio ще станат част от посланието за запазване на предпазените територии по крайбрежието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР