Тази година хърватските граждани планират да похарчат повече за пътуване,

...
Тази година хърватските граждани планират да похарчат повече за пътуване,
Коментари Харесай

Тази година хърватите са решени да похарчат повече пари за пътуване

Тази година хърватските жители възнамеряват да похарчат повече за пътешестване, в сравнение с предходната година, демонстрира изследване, извършено от интернационална финансова компания, съобщи хърватската организация ХИНА.

Проучването на измененията в потребителските желания, свързани с прекарванията, е извършено през януари. В него са интервюирани 16 000 души по света, 500 от тях са от Хърватия.

Проучването демонстрира мощен интерес измежду хърватските консуматори и потребителите в цяла Европа към основаването на незабравими моменти, разясняват създателите на изследването, добавяйки, че тази година това съответствува с огромни международни и европейски спортни събития, музикални турнета и кинофестивали.

61% от интервюираните в Хърватия възнамеряват да пътуват повече и да харчат повече за пътешестване. Да похарчат повече за музикални фестивали и концерти възнамеряват 42% от тях, близо 40% възнамеряват да похарчат повече за гастрономически преживявания, а 73% считат, че парите, изхарчени за преживявания, постоянно си заслужават. За 40% от интервюираните в Хърватия това значи основаване на най-хубавите житейски мемоари, за 44% придобиване на нов взор към света, а за 41% обогатяване на живота посредством шерване с другите.

11% от интервюираните възнамеряват да понижат разноските за всички тези прекарвания тази година, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР