Тази година eMAG Black Friday започва рано сутринта на 18

...
Тази година eMAG Black Friday започва рано сутринта на 18
Коментари Харесай

7 неща, които харесахме от eMag Black Friday


Тази година eMAG Black Friday стартира рано сутринта на 18 ноември, а на платформата eMAG са готови Black Friday предложения за над 2 милиона броя артикули.

Сезонът на подаръците наближава и „ Черният петък„ е прелестна опция да зарадвате освен своите близки и другари, а и самите себе си с нещата, от които се нуждаете или ви носят наслаждение. Като екипировка за тенис, странствуване до Алпите или смарт часовник.

Традиционно, eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Сайтът става деен рано сутринта, след 7 ч. в деня на Black Friday – 18 ноември тази година, – а потребителите могат да схванат незабавно щом акцията стартира, като конфигурират мобилното приложение на eMAG и задействат известията.

Добре е да знаем, че бройките на селектираните за акцията предложения са лимитирани и се изчерпват бързо заради огромния интерес.

Ето кои са 7-те неща, които нашия екип набеляза от предложенията на eMAG Black Friday.

1. Лаптоп Gaming Dell G15 5511 с процесор Intel® Core™ i5-11260H

148 броя на Black Friday оферта

Зимата е обичаният сезон на феновете на видео игрите и eMAG чудесно знае това. Геймърският преносим компютър Gaming Dell G15 5511 с процесор Intel® Core™ i5-11260H е подобаващ както за динамични шутъри и надпревари, по този начин и за open world игри, за които е належащо високо качество на визуализация.

2. Smartwatch Garmin Fenix 6 Pro, 47 mm, Black

100 броя на Black Friday оферта

Часовникът е доста значим аксесоар както за мъжете, по този начин и за дамите. Този модел на Garmin се отличава с непрекъснато включен 1,3-инчов екран, а вградените датчици за сърдечна периодичност и Pulse Ox прибавят визия за вашите фитнес интензивности.

3. Електрически ховърборд скутер 2Drive

60 броя на Black Friday оферта

Електрическият скутер или ховърборд е измежду настоящите трендове при заниманията, отмората или пътуванията в града. Подходящ както за деца, по този начин и за възрастни той съчетава в дизайна си детайли, които дават отговор на всеки усет. Скутерът е развлекателен артикул, който включва технология, учредена на правилата на „ динамичната непоклатимост ”, в това число централен микропроцесор, високоскоростни електронни жироскопи, Bluetooth, дистанционно управление, вградени високоговорители и интелигентно ръководен мотор.

4. Телевизор LG OLED OLED55C11LB, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD

100 броя на  Black Friday оферта

Ако търсите тв приемник със страхотни функционалности преди малко го открихте. Телевизорът LG OLED е произведение на изкуството, кино с огромен екран, портал към вселената на игрите и място на първия ред за най-големите спортни събития. Това е всичко, което бихте могли да желаете от тв приемник.

5. Спортна видеокамера GoPro Hero9 Bundle, 5K

60 броя на Black Friday оферта

Революционната Gopro HERO9 Black има 23.6 MP датчик за 5 K видео и зашеметяващи 20 MP фотоси. Зашеметяващ нов челен екран обезпечава визуализация онлайн за елементарно кадриране, до момента в който огромен заден сензорен екран със сензорно нарастване обезпечава бързо и интуитивно ръководство. HERO9 Black може да се похвали с мощен нов набор от функционалности, в това число HindSight, и също по този начин поддържа стрийминг онлайн и режим на уеб камера.

Необичайни предложения

Както нормално, по време на eMAG Black Friday ще има огромно многообразие от необикновени предложения, които се оферират извънредно за акцията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях са изцяло и отчасти проведени визити на спортни събития като мачове от Английската висша лига (Barclays Premier League), Серия А в Италия, Ла Лига в Испания и Формула 1, както и екзотични туристически пакети до Френските Алпи, остров Мавриций и Занзибар.

От платформата дават потребни препоръки по какъв начин да увеличим шанса си да се сдобием с мечтаните артикули на 18 ноември преди да плануваните количества да бъдат изчерпани:

Наръчник за eMAG Black Friday 2022:

– Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2022.

– Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG с изключение на доставка до определен адрес, ще бъдат разполагаем над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

– Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и бързо.

– Подгответе авансово лист с обичани артикули.

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Black Friday цените ще са видни и настоящи, започвайки на 18.11.2022 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на наличните количества.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР