Тази година Дядо Коледа е бил щедър към Александра Гърдева.

...
Тази година Дядо Коледа е бил щедър към Александра Гърдева.
Коментари Харесай

Щедър дъртак купи на Александра от „Ергенът” ново „Порше” за 500 бона – Снимки

Тази година Дядо Коледа е бил великодушен към Александра Гърдева. Момата от „ Ергенът ” ще посрещне Нова година с гръмък и безценен нов автомобил. От няколко дни брюнетката се придвижва с изумително „ Порше Тайкан ”. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че електрическият автомобил коства тъкмо 477 000 лв. и е най-скъпата електрическа кола в света. За момента няма по-луксозен автомобил на ток. Кой ли е купил лъскавото возило на хубавицата, тъй като надали си го е платила сама със заплатата като инфлуенсър и менте психолог.

Преди време писахме, че психоложката организира с клиентите си шаманската процедура Аяуаск, по време на която се одобряват халюциногенни опиати. Методът е извънредно рисков, само че е шлагер у нас и към този момент има редица шамани, които го оферират. Алекс е измежду тях.

Ритуалът, въпреки и печеливш, надали е оказал помощ на Гърдева да събере половин милион лв. за ново возило. Най-вероятно то й е подарък от някой възрастен състоятелен господин, каквито е казвала, че избира риалити героинята. Разбира се, тя се показва по-завоалирано, като споделя, че харесва по-зрели сътрудници, към 50-60-годишни.

В първия сезон на „ Ергенът ” Гърдева бе показана като позитивна героиня, въпреки да имаше моменти, когато изпускаше нервите си. В онлайн формата „ Къщата на инфлуенсърите “ психоложката сподели същинската си същина – истерична, неуравновесена и скандалджийка. Самата тя се нуждае от психолог.

„ Защо не си покаже дипломата? Дали има такава? Всеки втори стана психолог, но дипломи йок. Това не е смешка и би трябвало да има някакъв надзор на тази активност. Не е допустимо истеричка като нея да е психолог. Аз не бих отишла, тя самата има потребност от експерт по психологично здраве, който да й помогне да си оправи нервите ” – разясняват в обществените мрежи, където постоянно дефинират миньончето като елементарна златотърсачка.

До преди няколко месеца Александра шофираше бял „ Мерцедес ” CLS за към 50 бона, само че към този момент е вдигнала равнището с кола за 500 000 лв., която брюнетката е получила за Коледа от своя великодушен дъртак.

Новото возило на психоложката

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР