Тази година беше свята, весела Коледа за семейство Тръмп и

...
Тази година беше свята, весела Коледа за семейство Тръмп и
Коментари Харесай

Мелания Тръмп мистериозно изчезна от празничната семейна коледна снимка в Мар-а-Лаго

Тази година беше свята, радостна Коледа за семейство Тръмп и фамилните фотоси го потвърждават. Публикувани в Instagram на Кимбърли Гилфойл – годеницата на Доналд Тръмп-младши – фотосите демонстрират цялото семейство Тръмп, позиращо пред гигантска коледна елха, усмихнати в своите елегантни костюми и безупречни рокли.

Но една значима фамилна фигура наподобява липсваше на фотографията - Мелания Тръмп, матриархът на фамилията и брачната половинка на някогашния президент Доналд Тръмп.

Нейното неявяване кара мнозина да си задават въпроса: Къде беше някогашната първа дама и за какво не беше с останалата част от фамилията, до момента в който честваха Коледа?

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мелания занимателно тролен със аероплан, до момента в който Доналд Тръмп прави тирада на предизборния протест

Снимката изобразява 17-годишния Барън Тръмп, изглеждащ пораснал и извисяващ се над татко си в задната част на групата, висок съвсем колкото самото дърво. Доналд-младши, Иванка и Джаред Къшнър и техните деца и голям брой други членове на фамилията се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР