Тази година беше необичайна за церемонията по раздаването на наградите

...
Тази година беше необичайна за церемонията по раздаването на наградите
Коментари Харесай

Най-елегатните мъже на Златен глобус

Тази година беше необикновена за церемонията по раздаването на премиите " Златен глобус ". Освен че се водеше от две места - Ню Йорк и Лос Анджелис, церемонията се оказа забавна и с това, че доста от звездите участваха виртуално.

Това обаче не понижи блясъка и елегантността. Ето и актьорите, които ни впечатлиха със стила.

Първи е Джаред Лето , който не изневери на обичаните си Gucci с ретро костюм в бежово и огромна орхидея на ревера.

Не можем да подминем и френската класа на Тахар Рахим , който може и да не взе глобусче за " Мавританеца ", само че пък беше извънредно грациозен в Louis Vuitton.

Британската ни уязвимост Джош О ` Конър , по-познат в последно време като принц Чарлз в " Короната ", също беше наблегнал на толкоз настоящия жанр но 70-те в смокинг Loewe.

Не сме гледали до момента Лесли Одъм-младши , само че не можем да подминем необичайния му тоалет, взет едно към едно от дефилето на Valentino Haute Couture.

Джъстин Теру не беше номиниран, а единствено трябваше да връчи премия. Ние обаче го предлагаме измежду заслужилите глобусче за жанр. Костюмът му е Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

За десерт грациозност в черно и бяло - Никълъс Хаут получи първата си номинация за " Златен глобус " и я отпразнува по европейски в Giorgio Armani.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР