Тази европейска титла е подарък за моя треньор Емил Иванов,

...
Тази европейска титла е подарък за моя треньор Емил Иванов,
Коментари Харесай

Назарян посвети европейската титла на личния си треньор

" Тази европейска купа е подарък за моя треньор Емил Иванов, който през днешния ден има рожден ден. Благодаря му за неговите старания, време и страхотния труд, който влага в мен. Той ми дава доста и с негова помощ ще реализираме най-хубавите резултати ", съобщи той при завръщането си в София.

Назарян посочи, че неговият татко е следил битките от трибуните, само че все пак е чувал неговия глас.

" За мен е по-добре той да е на трибуните, тъй като има доста напрежение, други страсти, които малко пречат. Мисля че е по-добре той да гледа в профил. Баща ми е доста прочувствен, само че умее да ми дава нужната сила в избрани моменти. Винаги слушам неговия глас в залата. Искам да благодаря на треньорите в националния тим – Юлиян Георгиев, Тарек Абделслам, на спонсорите – фамилия Ганчеви, които ни основават идеални условия за подготовка ", продължи българският национал.

Следващата огромна цел за Назарян ще бъде международното състезание за мъже в Белград през септември.

" Дотук изпълнихме задачите си. Щом има купа, значи сме били добре готови. Сега идват международните трофеи, олимпийската... Да, противниците ми към този момент имат почит, усеща се, само че аз би трябвало да си повеждам моята битка и да ползвам избрана тактичност към всеки един противник. Сега съветските борци ги нямаше, само че освен те са мощни в битката. Азиатците също са класа. Световното е по-различно и подготовката би трябвало да бъде по-различна. Няма да бъде елементарно, само че ще се приготвяме ", приключи Назарян.

Снимка: БФ Борба, Start-Photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР