Тази европейска титла е подарък за моя треньор Емил Иванов,

...
Тази европейска титла е подарък за моя треньор Емил Иванов,
Коментари Харесай

Едмонд Назарян благодари на фамилия Ганчеви

" Тази европейска купа е подарък за моя треньор Емил Иванов, който през днешния ден има рожден ден - сподели Едмонд Назарян при идването си на летище София. - Благодаря му за неговите старания, време и страхотния труд, който влага в мен. Той доста ми дава.... И с негова помощ ще реализираме най-хубавите резултати.

Назарян посочи, че неговият татко е следил битките от трибуните, само че все пак е чувал неговия глас.

" За мен е по-добре той да е на трибуните, тъй като има доста напрежение, други страсти, които малко пречат - продължи първенецът. - Мисля че е по-добре той да гледа в профил. Баща ми е доста прочувствен, само че умее да ми дава нуждана сила в избрани моменти, постоянно слушам неговия глас в залата.... Искам да благодаря на треньорите в националния тим - Юлиян Георгиев, Тарек Абделслам, на спонсорите - фамилия Ганчеви, които ни основават идеални условия за подготовка. "

Следващата огромна цел за Назарян ще бъде международното за мъже в Белград през септември, сочи БФБ.

" Дотук изпълнихме задачите си, щом има купа, значи сме били добре готови - продължи той. - Сега идват международните трофеи, олимпийската.... Да, противниците ми към този момент имат почит, усеща се - призна Еди. - Но аз би трябвало да си повеждам моята битка, и да ползвам избрана тактичност към всеки един герой. Сега съветските борци ги нямаше, освен те са мощни в битката. Азиатците също са класа. Световното е по-различно и подготовката би трябвало да е по-различна. Няма да е елементарно, само че ще се приготвяме. "
 Невероятен Едмонд Назарян победи с европейската купа за младежи
Невероятен Едмонд Назарян победи с европейската купа за младежи

Не остави късмет на своите конкуренти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР