Тази есен няма да е като предишните. Пандемията ограничи значително

...
Тази есен няма да е като предишните. Пандемията ограничи значително
Коментари Харесай

COVID и туризма: Бързи и оригинални решения за есенни бягства извън града от БГ звездите

Тази есен няма да е като предходните. Пандемията ограничи доста множеството благоприятни условия за развлечение отвън дома. Дори, с цел да отиде човек в прилежаща Сърбия му би трябвало PCR тест!

Но, както се споделя, всичко е въпрос на позиция. За някои на пръв взор лимитираните благоприятни условия в действителност са мотив за нещо ново и друго. Така да вземем за пример доста известни българи избраха да се разходят из страната във време, в което обичайно избират лукса на някоя тропическа или субтропическа страна. Ето някои хрумвания от тях за това по какъв начин да прекарате есенните уикенди:

Виж още: Нора Недкова не пести, отдаде се на екзотично странствуване в Дубай

На море

Морето през есента носи една красива носталгия. А за Гери-Никол морето е и дом. Тази година тя много поседя в родната Варна, само че по този начин постановиха събитията. Въпреки това концепцията за море през есента си коства да бъде премислена. По традиция времето там е много по-меко, в сравнение с в централната и западната част на страната, а по този начин, когато времето не е уместно за плаж, най-сетне бихте имали време да обиколите културните и исторически забележителности, по родното Черноморие.

Виж още: Андреа откри ново занимание на дъното на Червено море! Певицата избяга от клюките и завистта в Египет

Българските планини са очарователни през всеки един сезон. През есента можем да забележим всички нюанси на сезона, а уютът е в действителност незаместим. За артиста Владимир Карамазов Родопите като че ли са втори дом. Кога тъкмо се е зародила тази обич, не е ясно, само че по-важното е, че за никой от нас не е нужно да пътува стотици километри, с цел да черпи от мъдростта на планината. Рила, Пирин, Стара планина, Краище, Странджа, Родопите... изборът е ваш!

Виж още: Да криеш от татко си интимни подиуми: Лина от " Братя " за килограмите, опита и сцените по долни дрехи

Религиозен туризъм

За него даже не би трябвало да сте вярващи!Знаете ли от кое място идва името на метростанция " Софийска света гора "? Ами от обстоятелството, че към София има над 40 манастира! И това е единствено към София... Снимката нагоре е на поп-фолк певицата Преслава от манастира " Седемте престола ". Там може да се насладите на мира и красиви пейзажи, като несъмнено, и запалите по една свещичка за здраве.

Виж още: Симона след " Игри на волята ": Кои са огромните разочарования и поучения след шоуто? И какво ѝ следва?

Турция

Само на 3,5 часа път от София е границата ни с Турция. А оттатък нея можем да се насладим на прелестна ориенталска кухня, богата история и красива природа. Е, на малко повече часове път е Памуккале, мястото, на което е плеймейтката Жанета Осипова. Мекото време прави туризъмът там не просто вероятен, а и извънредно прелестен в същото време на годината. Към момента на написване на този текст нито България, нито Турция изискват PCR тест или карантина.  

Изображение: https://www.instagram.com/janetaosipova/
https://www.instagram.com/gerynikol/
https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР