Тази есен NOVA ще предложи най-амбициозната програма, предлагана в българския

...
Тази есен NOVA ще предложи най-амбициозната програма, предлагана в българския
Коментари Харесай

Нови световни формати и 2 БГ сериала в праймтайма на Нова телевизия от септември

Тази есен NOVA ще предложи най-амбициозната стратегия, предлагана в българския ефирен ефир досега. Зрителите ще преживеят вълнуващи страсти с богатото наличие, което медията ще показа в праймтайм, написа kmeta.bg.

Два български сериала, всеки от които с по четири епизода седмично, ще зарадват феновете на родните филми – премиерната драма „ Пътят на достойнството “ и дълго чаканият осми сезон на медицинския сериал „ Откраднат живот: Кръвни връзки “. Към богатото си портфолио NOVA прибавя и два международни формата за фамилната публика – приключенското съревнование „ Игри на волята: България “ и грандиозния музикален театър „ Маскираният артист “.

Националният празник, 6 септември, неслучайно е определен за старт на телевизионното съревнование „ Игри на волята: България “. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със фотоси на 10 местоположения, разкриващи хубостта на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина.

Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са надълбоко свързани. 24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, с цел да се впуснат в решителни борби за победа. В участниците ще забележим качествата, с които нацията ни се отличава – мощен дух, устойчивост и почитание към вековните обичаи.

На финала на приключението един от тях ще грабне огромната премия от 200 000 лв.. Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.

На 9 септември от 22:00 ч. започва премиерният български сериал „ Пътят на достойнството “. Поредицата е най-новото заглавие в програмата на NOVA, част от дълготрайния ангажимент на медийната компания да влага в родни кино продукции.

Новата телевизионна поредност наблюдава трагичната история на една мощна жена, изправена пред предизвикването да остане вярна на себе си. Ролите са поверени на Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, Симеон Лютаков и други Зрителите ще имат опция да проследят историята всяка седмица от понеделник до четвъртък.

След 7 сполучливи сезона и 334 завладяващи епизода, обичаният български медицински сериал „ Откраднат живот “ се завръща в ефира на NOVA от 10 септември с осмия следващ сезон „ Кръвни връзки “. Поредицата ще се излъчва всяка седмица от вторник до петък в познатия за почитателите на сериала час - 20:00. Голямата изненада на продукцията е завръщането на двама обичани герои – доктор Василев (Алек Алексиев) и доктор Генадиев (Димо Алексиев).

Акцент в програмата на NOVA ще бъде хитовият международен формат „ Маскираният артист “, който идва за първи път в България. Началото на мистериозното музикално шоу в родния ефир ще бъде обещано на 14 септември от 20:00 ч.

Известни българи ще одобряват предизвикването да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца. Уникални, основани особено за спектакъла костюми на животни и митични същества, ще скриват самоличността на артистите при всяка тяхна изява на сцената. Зад плана стои потвърденият екип от експерти, виновен за триумфа на супер шлагера „ Като две капки вода “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР