Тази дни Мария Игнатова смени за кратко попрището си, превръщайки

...
Тази дни Мария Игнатова смени за кратко попрището си, превръщайки
Коментари Харесай

Мария Игнатова мисли за развод?

Тази дни Мария Игнатова смени за малко попрището си, трансформирайки се за малко в манекенка, която дефилира на „ Златна игла 2023 “. Това, което направи по-силно усещане от появяването й на подиума, бе фактът, че брачният партньор й Ивайло Нойзи Цветков не участва на събитието, с цел да я поддържа. След като попадна в ареста поради шофиране в нетрезво положение, той се е покрил в изчакване шумът към него да утихне.

 

Мария пък не обелва и дума след случая, а вместо това натъртва на работата си и на самодейностите, с които се занимава. Запознати обаче издават, че на русокоската й идва да потъне в земята от позор поради постъпката на Нойзи.

 

Въпреки, че началото на любовната им история бе повече от идилично, проблемите посред им почнали много преди попадането на Нойзи в ареста, защото той от много време бил притеглен от чашката, само че около свадите с жена му напълно се пропил.

Макар в този момент да се опитвал да се откаже от нездравословния си табиет, Игнатова му е гневна, тъй като с тази си изцепка, изложил и нея. Това пък предиздвикало русокоската в последно време да стартира да се замисля все по-сериозно за бракоразвод. Изчаквала единствено ситуацията малко да се успокои, с цел да може да вземе допустимо най-правилното решение.

 

Припомняме, че тя подписа брак с Нойзи точно на рождения си ден тъкмо преди 2 години в с. Житен, покрай София. Сватбата им бе в доста стеснен другарски кръг, а след нея съпрузите заживяха в просторната й къща в столичния квартал „ Драгалевци “. По всичко проличава обаче, че идилията сред съпрузите е била единствено привидна.

 

Мълвата носи, че Мария била тази, която изкарвала повече пари и това асъдействало за спомагателни търкания посред им. Макар към днешна дата да не се изявява на екран, Игнатова към момента поема задължения като водеща на разнообразни събития, изявява се и като инфлуенсър, и взе участие в редица рекламни акции.

 

Тя се тормози, че имиджът й е потърпевш съществено след пиянската изцепка на Нойзи и чака ползата към нея да намалее доста. За никого не е загадка, че тя има и още един провален брак зад тила си с предприемача Петко Димитров, от който има наследник в тийнейджърска възраст – Виктор. Той живее главно с татко си.

 

Макар да изкараха осем години, с Димитър Рачков по този начин и не съумяха да стигнат до олтара. А с Ивайло се познавала доста преди да станат двойка.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР