Тази диета има няколко имена - Сутрешна бананова диета, Лесна

...
Тази диета има няколко имена - Сутрешна бананова диета, Лесна
Коментари Харесай

Лесната бананова диета - какво представлява и за какво помага

Тази диета има няколко имена - Сутрешна бананова диета, Лесна бананова диета и Японска диета. Последното ѝ име идва от нейните " откриватели " - съпрузи от Япония. Сумико Уатанбе е фармацевет и медеицински специалист. Тя взема решение да помогне на брачна половинка си да смъкна насъбраните непотребни килограми, употребявайки обичайна японска медицина.

Следвайки елементарен проект с ядене на един банан всяка заран, брачният партньор ѝ съумял да смъкна 20 кг. Мълвата за вълшебната диета се разнесла бързо и скоро бананите почнали да изчезват от рафтовете на магазините. Манията се пренесла и в Америка.

Ето и какви са разпоредбите на този режим:

- Трябва да хапваш банан (или някакъв различен плод) за закуска

- Можеш да хапваш естествените неща за обяд и вечеря, които консумираш постоянно. Важно е да се храните до възприятие задоволеност, да не се тъпчете и да не ядете десерт.

- По време на хранене може да се пие единствено вода. Извън времето за хранене, може да пиете нискокалорични питиета като чай и кафе.

- Хранете се постепенно и се наслаждавайте на всяка хапка.

- Трябва да сте вечеряли най-късно до 20:00h

- Лягайте си най-късно в среднощ и се старайте да се наспивате задоволително

 банани Istock

Този режим действително наподобява на всички медицински препоръки за здравословен метод на живот и няма директно доказателство, че работи " вълшебно ". Със сигурност ще намалите напрежението и ще загубите някой и различен непотребен кг, в случай че се храните уравновесено, хапвате повече плодове, лягате си в точния момент и пиете доста вода. Такива са и главните правила на Банановата диета.
 Какво ще се случи с тялото ви, в случай че ядете по два банана дневно  Какво ще се случи с тялото ви, в случай че ядете по два банана дневно  Какво ще се случи с тялото ви, в случай че ядете по два банана дневно  Какво ще се случи с тялото ви, в случай че ядете по два банана дневно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР