Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ вече устремено върви

...
Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ вече устремено върви
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Развръзката на US Open и завръщането на турнирите в Китай

Тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати към този момент устремено върви към своя край, като през идващите няколко дни следва да се състоят заключителните мачове от конкуренцията и да станат ясни новите първенци в Ню Йорк. Финалът в надпреварата при дамите към този момент бе завършен, откакто Арина Сабаленка и Коко Гоф си резервираха място в конфликта за трофея, а в този момент следва да разберем и кои ще са двамата тенисисти, които ще спорят за купата при мъжете, като измежду вероятните варианти са Новак Джокович, Бен Шелтън, Карлос Алкарас и Даниил Медведев.

През идната седмица следва да се проведат срещите за Купа " Дейвис ", като националният тим на България ще посрещне Казахстан на кортовете на БНТЦ в Борисовата градина на 16 и 17 септември и ще бъде в състав Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Пьотр Нестеров, Александър Донски и Янаки Милев.

Няколко дни по-късно пък ще бъде сложено началото на серията шампионати на китайска земя, които не попадаха в календара на ATP и WTA от 2019-а насам поради пандемията от ковид. Най-добрият ни тенисист ще се завърне в Китай с присъединяване на ATP 250 конкуренцията в Чънду (20-26 септември), като ще бъде в компанията на имена като Александър Зверев, Лоренцо Музети и Александър Бублик.

Вие пък още веднъж ще имате опция да коментирате всичко най-важно и забавно от света на тениса в нашата обичайната полемика онлайн!

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР