Тазгодишното издание на Nitto ATP Finals е вече в разгара

...
Тазгодишното издание на Nitto ATP Finals е вече в разгара
Коментари Харесай

Програма за сряда: Джокович - Рубльов и Циципас - Медведев; Кирьос също в игра

Тазгодишното издание на Nitto ATP Finals е към този момент в разгара си и в сряда предстои пореден ден, в който ще имаме опцията да се любуваме на първокачествен тенис в Торино с присъединяване на играчите, които попаднаха в Червената група, а точно Новак Джокович, Стефанос Циципас, Даниил Медведев и Андрей Рубльов, първите трима от които са някогашни първенци в конкуренцията.

Първи на корта в сряда ще излязат Новак Джокович и Андрей Рубльов, които завоюваха откриващите си дуели в шампионата и в този момент се изправят един против различен в спор за водачеството в групата. До този миг двамата имат две публични срещи между тях, като са си разменили по един триумф. Едната от тях се състоя през предходната година още веднъж в Торино, като тогава сърбинът не остави никакви шансове на своя противник и надви безапелационно в два сета.

В последния мач за деня пък сили ще премерят Даниил Медведев и Стефанос Циципас, като това ще играе ролята и на пряк конфликт за оцеляване в надпреварата. Руснакът и гъркът имат дълга история на своето съревнование, защото са се изправяли един против различен общо 10 пъти, като в 7 от случаите някогашният №1 е бил краен победител. 

Програма за Ден 4 в Торино (начало 12:30 часа):

1. Уесли Колхоф/Нил Скупски - Никола Мектич/Мате Павич

2. Новак Джокович - Андрей Рубльов (не преди 15:00 часа)

3. Иван Додиг/Остин Крайчек - Ник Кирьос/Танаси Кокинакис (не преди 19:30 часа)

4. Стефанос Циципас - Даниил Медведев (не преди 22:00 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР