Тазгодишният US Open маркира финала в кариерата на Серина Уилямс.

...
Тазгодишният US Open маркира финала в кариерата на Серина Уилямс.
Коментари Харесай

Томлянович за мача със Серина: Публиката ще е ужасна; бих опитала трика на Джокович

Тазгодишният US Open маркира финала в кариерата на Серина Уилямс. Легендарната американка обаче не бърза да слиза от тенис сцената и до момента записа две поредни победи, като втората беше изключително впечатляваща, тъй като я реализира против една от водачките в схемата, а точно Анет Контавейт. Сега за локалната фаворитка следва нов сложен тест, изправяйки се против чудесно играещата Айла Томлянович, която описа пред медиите за отношението си към Уилямс и какво чака от идния конфликт:

" Определено следва нещо, което в никакъв случай няма да не помни до края на живота си. Ще бъда част от един голям миг за мен самата и това няма да се промени, каквато и да бъде развръзката. Серина промени радикално тениса и има голяма роля за популяризирането на женския спорт в международен мащаб.

Именно тя ме въодушеви да преследвам моята фантазия и се удивлявам на нейното дългоденствие. Самата аз скоро ще навърша 30 години, само че не се тормозя от това, гледайки по какъв начин играе Уилямс сега. Нейното наличие е неповторимо. Спомням си по какъв начин се прибирах от подготовка в детските си години и я гледах по какъв начин играе на Уимбълдън. Нереално е, че въобще се състезаваме едновременно. Честно казано бях тъжна, че вероятно в никакъв случай няма да се изправя против нея, единствено че това въпреки всичко ще се случи и съм доста щастлива от този факт. Хубавото е, че мачът ни няма да е още в първия кръг и ще се организира на такава голяма тенис сцена от ранга " Артър Аш ".

Преди два дни имах дуел на корт 7, до момента в който Серина и Контавейт организираха техния конфликт. Виковете от трибуните се чуваха доста отчетливо и си помислих по какъв начин съм раздразнена от това, а даже не вземам участие в срещата. Ще се опитам да остана оптимално самовглъбена и да изолирам наличието на почитателите. Веднъж Новак беше споделил, че си показва по какъв начин публиката крещи неговото име, когато всички са против него. Наистина харесах това изявление и може да употребявам същия трик " - приключи Томлянович.

Източник: Eurosport

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР