Тазгодишният Свети Валентин може да мина, но това не значи,

...
Тазгодишният Свети Валентин може да мина, но това не значи,
Коментари Харесай

В седмицата на любовта: 9 рецепти за страхотен кекс, с които да се поглезите през уикенда

Тазгодишният Свети Валентин може да мина, само че това не значи, че сладките изненади би трябвало да приключат. Затова през днешния ден ви предлагаме да покажете какъв брой обичате всички вкъщи, като им приготвите... необикновен кекс.

Все отново цветята и другите сантиментални жестове може да стоплят сърцето, само че душата на всеки копнее и за нещо сладко, нали?

 Mate Kitchen кексове Mate Kitchen

Не е нужно да сте занаятчия в кухнята, с цел да сътворите съвършения кекс! А и няма да ви е мъчно да следвате стъпките на нашите предписания, тъй като към всяка от тях има видео. 

Както всеки сладкиш, идеалният кекс изисква време и самообладание, а всяка рецепта има своите тънкости. Няма потребност обаче да сте деец в кухнята, с цел да се справите с това предизвикателство. Най-важното е да добавите щипка обич – а за всичко останало ние сме се погрижили, като събрахме 9 изкусителни оферти за разнообразни предписания за кекс за всеки усет. 

 кекс iStock

Сладкишите вървят ужасно с всевъзможни плодове, по тази причина единствено си изберете или използвайте плодовете, които имате подръка в кухнята:
        
 Mate Kitchen кексове Mate Kitchen
        
 Mate Kitchen кексове Mate Kitchen

 Ако сте настроени за нещо по-различно, предлагаме ви да опитате тази рецепта за апетитен и забавен кекс без набухвател и ароматизатори:

 кекс iStock  

Говорейки за елементарни и бързи предписания за кекс, няма по какъв начин да не ви насочим и към тази икономична рецепта:

И тъй като кексът не е обичан единствено в България, ви предлагаме през уикенда да се поглезите с този сиропиран обичаен арабски десерт, навлязъл в българската кухня от прилежаща Турция.

 Mate Kitchen кекс Mate Kitchen

Няма по какъв начин да не сме ви изкушили с нашите оферти и тъкмо седмицата на любовта наподобява като подобаващото време да поглезите половинката си или просто да се зарадвате с нещо вкусно, сладко и красиво. 

Още доста практични, вкусни и потребни предписания открийте в нашата специфична  А в случай че желаете да опитате рецептата за портокалов кекс на Станислав – спечелилия в миналогодишния сезон на Hell's Kitchen, изгледайте видеото от предаването " На кафе " горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР