Тазгодишният Sofia Open се очакваше с огромен интерес, защото редица

...
Тазгодишният Sofia Open се очакваше с огромен интерес, защото редица
Коментари Харесай

Sofia Open: Още един поставен състезател се отказа в първия ден от основната схема

Тазгодишният Sofia Open се очакваше с голям интерес, тъй като редица от най-хубавите състезатели в международния тенис потвърдиха присъединяване. За страдание, то събитията не бяха на страната на българските почитатели, тъй като част от звездите на шампионата се отхвърлиха единствено няколко дни преди него. Така още преди началото на надпрварата стана ясно, че в " Арена Армеец " няма да забележим топ поставения в предварителния лист Хуберт Хуркач, френския шоумен Гаел Монфис, както и трикратния първенец от Големия Шлем - Стан Вавринка.

Днес пък надпреварата трябваше да се раздели с още един от поставените играчи, а точно 20-годишният британец Джак Дрейпър. Младият гений трябваше да бъде подложен под номер седем в главната скица и даже организира подготвително занятие в нашата столица, само че очевидно по време на него е получил контузия и ще бъде сменен от " благополучен губещ ". 

Това ненапълно са положителни вести за втората ни ракета Димитър Кузманов, защото Мико е в същата част на схемата и евентуално би имал по-лесен противник, в случай че преодолее първия кръг, където му следва да се изправи против квалификант.

Sofia update:
OUT: Draper
IN: Lucky Loser
— Entry List Updates (@EntryLists)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР