Тазгодишният сезон на червено се очертава да бъде натоварен за

...
Тазгодишният сезон на червено се очертава да бъде натоварен за
Коментари Харесай

Двойките в Мадрид: Григор Димитров обединява сили със световния №19 за пръв път

Тазгодишният сезон на алено се обрисува да бъде претрупан за най-хубавия ни тенисист Григор Димитров, който ще вземе присъединяване в четири подготвителни шампионата преди последната спирка за клей сезона - Откритото състезание на Франция. Изглежда, че нашият съотечественик има предпочитание да натрупа допустимо най-вече игрова процедура върху земленото покритие, защото през днешния ден стана ясно, че е подал поръчка за присъединяване и в надпреварата по двойки на Мастърс конкуренцията в Мадрид (24 април - 7 май).

Първата ни ракета ще си партнира със международния №19 Алекс де Минор, като това ще бъде дебют за двамата като тандем, защото до този миг те в никакъв случай не са играли един до друг. За австралиеца това даже ще бъде първа поява в шампионат на двойки за годината. От своя страна, родният ни представител към този момент на три пъти през 2023-та реши да се състезава при каретата, като има реализирани две победи и също толкоз загуби.

През последните две години австралиецът съвсем непроменяемо губи откриващите си срещи при дуелите, само че пък за сметка на това има завоювана купа на Мастърс шампионата в Синсинати дружно с Райли Опелка, датираща от есента на 2020-а. 

Сред останалите звездни тандеми в испанската столица са Хуберт Хуркач/Бен Шелтън, Александър Зверев/Марсело Мело, Феликс Оже-Алиасим/Денис Шаповалов, Карен Хачанов/Андрей Рубльов и Франсис Тиафо/Тейлър Фриц.

ATP Madrid doubles entry list

— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР