Тазгодишният Laver Cup се очертава да бъде най-бляскавото събитие в

...
Тазгодишният Laver Cup се очертава да бъде най-бляскавото събитие в
Коментари Харесай

Промяна в последния момент: Полуфиналист от US Open се включва в Laver Cup!

Тазгодишният Laver Cup се обрисува да бъде най-бляскавото събитие в тенис календара, тъй като ще забележим по какъв начин членовете на Голямата четворка се сплотяват в един тим. Роджър Федерер, Рафаел Надал Новак Джокович и Анди Мъри са изнесли редица паметни дуели между тях и могат да се похвалят със спечелването на общо невероятните 66 трофея от Големия шлем, а в този момент ще би трябвало да обединят сили, с цел да донесат победа на отбора на Европа. Към тях пък още ще се причислят Каспър Рууд, който единствено преди два дни отстъпи във финала на US Open, както и международният номер пет - Стефанос Циципас. Селекцията пък ще бъде предвождана от именития Бьорн Борг, а до момента шведът постоянно е донасял победи на европейците в четирите отминали издания на конкуренцията.

Наглед тимът на Света наподобява жертван освен това съответствие на силите, само че Джон Макенроу и неговите състезатели несъмнено са способни на изненади и също така се снабдиха с скрито оръжие в последния вероятен миг. Става дума за сензационния полуфиналист от Откритото състезание на Съединени американски щати, а точно Франсис Тиафо, чиито невероятни изяви в Ню Йорк го изведоха до успех над Рафаел Надал и след това той беше напълно покрай това да пречупи и съпротивата на бъдещия първенец Карлос Алкарас.

Тиафо заменя своя съотечественик Джон Иснър, откакто колосът получи травма на китката по време на US Open и беше заставен да се отдръпна предварително от надпреварата. Така 19-ият в ранглистата ще направи своята трета поява на Laver Cup, като до момента няма нито един извоюван мач, отстъпвайки надлежно на Марин Чилич и Григор Димитров. По този метод към този момент имаме приключения тип на двата тима и чакаме с неспокойствие началото на огромното шоу, което ще се организира сред 23 и 25 септември в лондонската зала 02 Arena.

US Open semifinalist Frances Tiafoe returns for a third Laver Cup with Team World when play gets underway at The O2 in London on Friday, September 23.
Full story:
— Laver Cup (@LaverCup)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР