Тазгодишният голям победител в риалити предаването Игри на волята е

...
Тазгодишният голям победител в риалити предаването Игри на волята е
Коментари Харесай

На луксозно: Елица и Алекса показаха как харчат стоте бона от "Игри на волята"

Тазгодишният огромен победител в риалити предаването " Игри на волята " е сърбинът Алекса, която съумя да пребори всички от мястото си в племето на Резервите. След финала той показа, че ще влага парите в парцел, в който да живеят с половинката му Елица. Е, това по никакъв начин не закъсня и в навечерието на коледните празници двойката се снабди с първото си жилище. На това му се споделя рационално харчене на пари.

Виж още: Здравословни извивки! Тийн звездата Данна изпълня, певицата сподели новата си фигура

Наскоро сърбинът показа, че Елица ще разполага с парите и ще бъде напълно нейна отговорността за вярното им систематизиране. Семейното жилище е в София, което значи, че отсега нататък двамата ще градят кариера в България. Не знаем дали двамата желаят да печелят пари посредством известността си, защото до момента не са посочили такова предпочитание, само че пък знае ли човек.

Виж още: Учителка в Игрите, учителка и в занаята: Джаферович учи на инфлуенсърство Мирела

Преди броени дни бъдещите съпрузи демонстрираха домакински уют от родния дом на Елица във варненското село Долище. Е, друго си е в такава атмосфера - празнична конюнктура с близки и родственици. Все отново занапред двамата ще върша дом в същинския смисъл на думата в жилището си в София. 

Виж още: Отбор обезверени съпруги: Цвети на Криско е гневна, оплака се от метода си на живот

Уютът си е уют, само че двамата имат потребност и от малко отмора и релакс след тези толкоз натоварени месеци - а малко да се поглезят с част от огромната облага. Нежната половинка на Алекса качи сладостен и доста сантиментален кадър от топъл басейн във Варна - несъмнено ниските температури не ги плашат, защото и двамата са отвън по бански и даже театралничат - типично по инфлуенсърски. След месеците в " Игри на волята " очевидно нищо не може да ги уплаши.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР