Тазгодишният ерген Алек Младенов определено, по всеобщо мнение, е от

...
Тазгодишният ерген Алек Младенов определено, по всеобщо мнение, е от
Коментари Харесай

Участничка призна на ергена, че има дете. Той реагира като истински мъж (видео)

Тазгодишният ерген Алек Младенов несъмнено, по всеобщо мнение, е от по-различно „ тесто “. Зрителите са очаровани от неговия мисловен багаж и кавалерски обноски.

Вече на няколко пъти ергенът в сезон 3 съумя да показва своята житейска зрялост и да се понрави на публиката, която го дефинира за най-качествения ерген до миг всред всичките трима. 

Не е загадка, че тази година в имението влязоха две участнички, които имат деца – това са Надежда Вишева, която има 7-годишен наследник и Мария Стоянова.

Именно Надежда Вишева е спрягана за една от финалистките, които до последно ще се борят за любовта на ергена. Мнозина фенове обаче се чудеха по какъв начин ще реагира той, когато разбере, че хубавицата от Карлово има дете.

Е, тази въпросителна падна в следващия епизод. Алек предложения Надя на персонална среща и двамата организираха прям диалог, от който стана ясно, че ергенът не вижда проблем в това, че Надя има дете.

Жената не скри, че се тормози по какъв начин ще реагира Алек, тъй като мъжете в България са по-тесногръди и се стряскат от такива вести.

„ Имах брак и имам наследник на 7 години “, сподели искрено Надя в очакване на реакцията на Алек.

„ Той е прелестен “, сподели Надежда за сина си.

„ Сигурен съм. При такава майка “, направи й комплимент Алек.

Вишева призна, че целеустремено е избягвала мъжете, тъй като се страхувала от реакциите им, щом схванат, че има наследник.

„ В един миг си споделих, че може синът ми ще е най-големият тест за мъжа до мен, тъй като желая ще бъде с доста огромно сърце. Защото той би трябвало да обича мен и синът ми, който е част от мен “, разголи душата си тя. 

Алек обаче по никакъв метод не се смути от разкритието на дамата и даде образец от своето семейство:

„ Всъщност, моят татко е отгледал двете деца на майка ми. А аз съм плодът на тяхната връзка. Така че доста добре знам какво е мъж с огромно сърце да застане паралелно до дамата и да поеме всичко това в ръцете си “.

„ Не го чаках “, съобщи Надежда Вишева, очевидно облекчена от джентълменската реакция на Алек.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР