Тайванският производител ASRock се присъедини към компаниите, използващи в своите

...
Тайванският производител ASRock се присъедини към компаниите, използващи в своите
Коментари Харесай

ASRock също е готов за процесорите AMD Ryzen серия 2ххх

Тайванският производител ASRock се причисли към фирмите, употребяващи в своите дънни платки чипсетите AMD 3хх, които са към този момент подготвени за излизането на чиповете от семейството Ryzen 3ххх.
Новите UEFI фърмуери на ASRock, осигуряващи съгласуемост на старите дъна с новите дълго чакани централни и хибридни процесори, към този момент могат да бъдат изтеглени от формалния уебсайт на този производител.



Важно е да отбележим, че обновяването до настоящия фърмуер за дъната ASRock AM4 става на два стадия и преди инсталирането на микрокода версия 4.х0, би трябвало да се конфигурира съответната версия 3.х0. След осъществяването на тези дейности, дънните платки стартират да работят освен с чиповете APU Raven Ridge, продажбите на които стартират този понеделник, само че и с процесорите Pinnacle Ridge, които чакаме през месец април.



В същото време, UEFI фърмуерите за дъната ASRock X370 Taichi и Fatal1ty X370 Professional Gaming ще излязат на следващия ден. Дънните платки с чипсетите AMD 3хх, към този момент готови за излизането на новите процесори, могат да бъдат разпознати по надписа “AMD Ryzen Desktop 2000 Ready”, подложен върху кутията на съответната дънна платка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР