Тайванската компания GeIL (Golden Emperor International Ltd.), известна предимно с

...
Тайванската компания GeIL (Golden Emperor International Ltd.), известна предимно с
Коментари Харесай

GeIL анонсира комплектите памет EVO X ROG-Certified RGB

Тайванската компания GeIL (Golden Emperor International Ltd.), известна най-вече с производството на качествена оперативна памет, показа новата серия DDR4 памети EVO X ROG-Certified RGB.
Лесно е да се досетим, че ROG-Certified в името на новите памети значи, че ASUS публично е сертифицирал този артикул и е обезпечил работата на светодиодната RGB подсветка благодарение на приложението ASUS Aura Sync.



Новите комплекти са съвместими с дънните платки с чипсети Intel X99, X299, Z170, Z270 и B250. Притежателите на процесори на AMD се оферират други комплекти, маркирани като AMD Edition. Паметите имат радиатори с черен цвят с плъзгач-превключвател Sliding Hot Switch. С негова помощ е допустима ръчната смяна на режима на подсветката.



Техническите характерности на обособените модули GeIL EVO X ROG-Certified RGB са доста разнородни. Ефективната периодичност варира от 2133 до 4133 MHz, напрежението от 1,2 до 1,35 V, а таймингите – от 15-15-15-35 до 19-25-25-45. Предлагат се комплекти с потенциал 8 GB (2х 4 GB), 16 GB (2х 8 GB) и 32 GB (2х 16 GB).

В анонса цената и датата на илизането на пазара на комплектите оперативна памет GeIL EVO X ROG-Certified RGB не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР