Тайванската компания Cooler Master продължава да разширява гамата си от

...
Тайванската компания Cooler Master продължава да разширява гамата си от
Коментари Харесай

В продажба се появи необслужваемото охлаждане с течност Cooler Master MasterLiquid ML360R

Тайванската компания Cooler Master продължава да уголемява гамата си от необслужваеми процесорни охладителни системи с течност от линията MasterLiquid. Във задграничната комерсиална мрежа бе видяно охлаждането Cooler Master MasterLiquid ML360R със общоприети размери на радиатора от 360 мм, който в действителност е по-производителната версия от към този момент показаните MasterLiquid ML240R RGB и ML120R RGB.
Оборудваният с водна помпа блок има кръгла форма и може да се похвали с наличието на дванадесет RGB светодиода. Осветлението също е оборудвано с три 120-мм вентилатора MasterFan MF120R ARGB: всеки от тях има по осем светодиода. Управлението на всички от тези разнообразни цветове е допустимо благодарение на идващия в комплекта контролер и програмен продукт MasterPlus + Lighting Software. Разбира се, поддържат се и известните системи ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light и ASRock RGB LED.



Производителят загатва потреблението на двукамерна помпа, която разделя топлите и студени потоци от течност, а също разрешава да се понижи равнището на шума (не повече от 15 dВ). Времето за безотказна работа на помпата е 70 хиляди часа. Алуминиевият нагревател е с размери 394 x 120 x 27 мм и има ниско хидравлично противодействие. Съединителните маркучи се състоят от пропиленови тръби в найлонова оплетка, което оказва позитивно влияние върху издръжливостта и гъвкавостта на продукта.



Скоростта на въртене на вентилаторите MasterFan MF120R ARGB се контролира в диапазона 650-2000 об/мин при оптимално равнище на шума от 30 dВ. Представеният охладител е съчетаем със следните платформи: Intel LGA20xx, LGA1366, LGA115x, LGA775, AMD AM4, AM3(+), AM2(+), FM2(+) и FM1. Фирмената гаранция от производителя е две години. MasterLiquid ML360R RGB е наличен за поръчки на цена от $160.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР